UE Castelldefels 1-2 FE Grama: triomf per tancar la 23-24

13/05/2024

La Grama remunta el gol inicial dels locals per acabar guanyant al darrer partit de la temporada

Victòria de la Grama a la seva visita al Municipal dels Canyars, a Castelldefels. Els de Joan Esteva van aconseguir portar la iniciativa després del gol inicial dels locals des dels 11 metres i sumen 3 punts que permeten a l’equip finalitzar la lliga en 10ª posició amb 45 punts.

Partit on cap dels dos equips es jugava res pel que a posicions classificatòries es refereix. Amb la Grama ja salvada i el Castelldefels descendit, tots dos conjunts afrontaven el duel als Canyars amb ganes de sumar 3 punts i tancar bé la temporada. Qui va colpejar primer va ser el conjunt local, que des del punt de penal, va fer el primer quan s’arribava al 17’. La Grama no es va vindre avall i va aconseguir el premi del gol al 40’, també des dels 11 metres, obra de Roger. Empat al descans.

A la tornada de vestidors, l’equip de Joan Esteva va ser força superior al Castelldefels i al minut 57 Padillo va fer el segon després de superar el porter local en el ma a ma. Setè gol de l’extrem. La Grama va saber patir durant els minuts finals tot i l’expulsió d’Oumar al 88’ de joc i va sumar els darrers 3 punts de la temporada.

Amb aquest partit, la Grama 23-24 ja és història. Finalitzem una temporada complicada i que ha tingut moments de tot tipus. 10ª posició, 45 punts. Gràcies a tots pel vostre suport al llarg de l’any. Des de ja, comencem a mirar al futur i a planificar la Grama 24-25, amb la que esperem donar-vos moltes alegries. SEGUIM, GRAMA!

La Grama remonta el gol inicial de los locales para acabar ganando en el último partido de la temporada

Victoria de la Grama en su visita al Municipal de Els Canyars, en Castelldefels. Los de Joan Esteva consiguieron llevar la iniciativa después del gol inicial de los locales desde los 11 metros y suman 3 puntos que permiten al equipo finalizar la liga en 10ª posición con 45 puntos.

Partido donde ninguno de los dos equipos se jugaba nada en lo que a posiciones clasificatorias se refiere. Con la Grama ya salvada y el Castelldefels descendido, ambos conjuntos afrontaban el duelo en Els Canyars con ganas de sumar 3 puntos y cerrar bien la temporada. Quien golpeó primero fue el conjunto local, que desde el punto de penalti, hizo el primero cuando se llegaba al 17′. La Grama no se vino abajo y logró el premio del gol en el 40′, también desde los 11 metros, obra de Roger. Empate en el descanso.

En la vuelta de vestuarios, el equipo de Joan Esteva fue bastante superior al Castelldefels y en el minuto 57 Padillo hizo el segundo tras superar al portero local en el mano a mano. Séptimo gol del extremo. La Grama supo sufrir durante los minutos finales pese a la expulsión de Oumar en el 88′ de juego y sumó los últimos 3 puntos de la temporada.

Con este partido, la Grama 23-24 es ya historia. Finalizamos una temporada complicada y que ha tenido momentos de todo tipo. 10ª posición, 45 puntos. Gracias a todos por su apoyo a lo largo del año. Desde ya, empezamos a mirar al futuro ya planificar la Grama 24-25, con la que esperamos daros muchas alegrías. SEGUIMOS, GRAMA!