Torneig de Sant Jordi de Futbol Inclusiu

23/04/2024

Aquest dimarts 23 d’abril del 2024 s’ha disputat el Torneig de Sant Jordi de Futbol Inclusiu al Municipal de la Grama. A partir de les 9:30h, s’han jugat els diversos partits tant al grup A com al grup B, en un torneig que s’ha allargat durant el matí.

A la finalització s’hi ha realitzat l’entrega de premis als participants, on ha estat present el president de la Fundació Esportiva Grama; Antonio Morales, juntament amb representants de l’Ajuntament com la Tinenta d’Alcaldessa Blanca Padrós o el regidor d’Esports Dani Salgado. També van ser-hi presents el director del Centre Dr Emili Mira, Victor Frias, Joan Ramon Fortuny, director del procés de rehabilitació psicosocial de l’Institut de Salut Mental de l’Hospital del Mar, i Sergio Guzmán, referent de continguts dels programa de rehabilitació psicosocial del centre assistencial Emili Mira.

Tots els equips han rebut el mateix trofeu, sense distincions entre els resultats obtinguts, ja què l’objectiu del torneig era passar un bon matí practicant esport. Ha estat una jornada ludica i solidària on el futbol ha estat l’eix clau. Enhorabona a tots els participants: Terrassa, Osonament, Cornellà, Arep, Tanit Gramenet i FE Grama!

Este martes 23 de abril de 2024 se ha disputado el Torneo de Sant Jordi de Fútbol Inclusivo en el Municipal de la Grama. A partir de las 9:30h, se han jugado los diversos partidos tanto en el grupo A como en el grupo B, en un torneo que se ha alargado durante la mañana.

A la finalización se ha realizado la entrega de premios a los participantes, donde ha estado presente el presidente de la Fundació Esportiva Grama; Antonio Morales, junto con representantes del Ayuntamiento como la Teniente de Alcaldesa Blanca Padrós o el concejal de Deportes Dani Salgado. También estuvieron presentes el director del Centro Dr. Emili Mira, Victor Frias, Joan Ramon Fortuny, director del proceso de rehabilitación psicosocial del Instituto de Salud Mental del Hospital del Mar, y Sergio Guzmán, referente de contenidos de los programas de rehabilitación psicosocial del centro asistencial Emili Mira.

Todos los equipos han recibido el mismo trofeo, sin distinciones entre los resultados obtenidos, puesto que el objetivo del torneo era pasar una buena mañana practicando deporte. Ha sido una jornada lúdica y solidaria en la que el fútbol ha sido el eje clave. Enhorabuena a todos los participantes: Terrassa, Osonament, Cornellà, Arep, Tanit Gramenet y FE Grama!