Victòries importants pels Cadets de la Grama

 

CADET A

Moltes ocasions les que va tenir el Cadet A a Olot per endur-se una amplia victòria però futbol és futbol i el partit es va decidir als últims minuts.La primera part va estar dominada clarament per la Fundació que va perdonar fins a 7 ocasions molt clares. I en contrast a aquest domini, en el contracop que tancava la primera part l’Olot va enviar la pilota al pal. La represa va mantenir la mateixa tònica amb la Grama dominant el joc i generant ocasions. I el premi va arribar al minut 21 amb una gran jugada d’Oliver que donava una bona assistència a David Cortes per anotar el 0-1. El gol no va canviar el joc d’ambdós equips i els nostres seguien sent molt superiors però…en una jugada ben conduïda pels jugadors de l’Olot van aconseguir l’empat a 1.  Moment per donar un pas endavant. El Cadet A va passar a jugar amb defensa de tres, avançant línies i anotant el gol de la victòria al minut 80. Bon xut creuat de Pol que portava els tres punts cap a Santa Coloma.

 

Muchas ocasiones las que tuvo el Cadete A en Olot para llevarse una amplia victoria pero fútbol es fútbol y el partido se decidió en los últimos minutos.
La primera parte estuvo dominada claramente por la Fundació que perdonó hasta 7 ocasiones muy claras. Y en contraste a este dominio, en el contragolpe que cerraba la primera parte, el Olot envió el balón al poste.
La reanudación mantuvo la misma tónica con la Grama dominando el juego y generando ocasiones. Y el premio llegó en el minuto 21 con una gran jugada de Oliver que daba una buena asistencia a David Cortes para anotar el 0-1. El gol no cambió el juego de ambos equipos y los nuestros seguían siendo muy superiores pero … en una jugada bien conducida por los jugadores del Olot consiguieron el empate a 1.
Momento para dar un paso adelante. El Cadete A pasó a jugar con defensa de tres, adelantando líneas y anotando el gol de la victoria en el minuto 80. Buen disparo cruzado de Pol que llevaba los tres puntos hacia Santa Coloma.

El CADET B de Dani Anguita

CADET B

S’havia de guanyar per seguir lluitant a la part alta de la classificació i el Cadet B de Dani Anguita ho va fer.

La primera part va estar competida però amb molt domini de la pilota per part dels colomencs que en tot moment sabien a què jugaven. Amb el primer gol del pitxitxi Raúl ha donat ales als nostres que no s’han relaxat en cap moment i, amb la inèrcia positiva, han anotat dos gols més obres de Quiñones i un altre de Raúl. 3-0 al descans deixant clara la superioritat de la Grama.

La segona part no ha estat tan bona pel nostre Cadet B però s’ha donat la cara i el Sant Gabriel només ha pogut anotar de falta tot i que, els dos equips, han tingut ocasions per marcar més gols. Finalment el marcador s’ha tancat amb tres punts importants, 3-1.

Había que ganar para seguir luchando en la parte alta de la clasificación y el Cadete B de Dani Anguita lo hizo.
La primera parte estuvo competida pero con mucho dominio del balón por parte de los colomenses que en todo momento sabían a qué jugaban. Con el primer gol del pichichi Raúl ha dado alas a  los nuestros que no se han relajado en ningún momento y, con la inercia positiva, han anotado dos goles más obras de Quiñones y otro de Raúl. 3-0 al descanso dejando clara la superioridad de la Grama.
La segunda parte no ha sido tan buena para nuestro Cadete B pero se ha dado la cara y el San Gabriel sólo ha podido anotar de falta aunque, los dos equipos, han tenido ocasiones para marcar más goles. Finalmente el marcador se ha cerrado con tres puntos importantes, 3-1.

CADET C

Maneta del Cadet C al Sants en un partit molt bo dels jugadors colomencs. Mostrant un joc atractiu i portant el pes del partit en tot moment, les ocasiones es succeïen però no arribava el gol. Van ser els visitants els que, en una contra letal, amb la Grama posicionada sobre la porteria rival van anotar el 0-1 amb el que s’arribava al descans.

Marcador il·lògic del que s’havia vist al camp però en la represa, els nostres, sense canviar el seu joc, amb bones possessions i bon tracte de pilota van aconseguir l’empat, obra de Marouane. Finalment la paciència ha donat els seus fruits i, creient amb el que estaven fent, el marcador ha mostrat la superioritat de la Grama per 5-1.

Manita del Cadete C al Sants en un partido muy bueno de los jugadores colomenses. Mostrando un juego atractivo y llevando el peso del partido en todo momento, las ocasiones se sucedían pero no llegaba el gol. Fueron los visitantes los que, en una contra letal, con la Grama posicionada sobre la portería rival anotaron el 0-1 con el que se llegaba al descanso.
Marcador ilógico de lo que se había visto en el campo pero en la reanudación, los nuestros, sin cambiar su juego, con buenas posesiones y buen trato de balón consiguieron el empate, obra de Marouane. Finalmente la paciencia ha dado sus frutos y, creyendo en lo que estaban haciendo, el marcador mostró la superioridad de la Grama por 5-1.

CADET D

Tot i el resultat favorable al nostre Cadet D per 2-4 contra la Gornal, el partit disputat entre ambdós equips ha estat molt espès. Els nostres s’han contagiat de la dinàmica lenta del rival i no han imposat el seu joc fins al final. En una falta i en una bona combinació, la Grama, s’ha posat 0-2 al marcador al descans.

A la segona part la Gornal ha avançat línies, ha posat una marxa més i ha aconseguit l’empat. Aquest empat a dos ha esperonat als colomencs que s’han posat mans a la feina per anotar dos gols més i portar-se els tres punts cap a casa.

 

A pesar del resultado favorable a nuestro Cadete D por 2-4 contra la Gornal, el partido disputado entre ambos equipos ha sido muy espeso. Los nuestros se han contagiado de la dinámica lenta del rival y no han impuesto su juego hasta el final. En una falta y en una buena combinación, la Grama, se ha puesto 0-2 en el marcador al descanso.
En la segunda parte la Gornal ha avanzado líneas, ha puesto una marcha más y logró el empate. Este empate a dos ha espoleado a los colomenses que se han puesto manos a la obra para anotar dos goles más y llevarse los tres puntos a casa.

CADET E

La Grama va començat bé el seu partit contra l’Escola Brafa, però a mesura que passaven els minuts, amb la pilota que no entrava i amb el rival ben posicionat al darrera,  ens hem contagiat del ritme lent. Encara així, una cessió errònia pel porter del Brafa s’ha convertit en l’1-0 amb el que s’ha arribat al descans.

Ja a la segona part, amb més ritme després de la xerrada tècnica, els nostres han aconseguit tres gols i posesió eterna en camp rival. Final 4-0 pels nois d’Edgar Rueda.

 

La Grama ha comenzado bien su partido contra la Escuela Brafa, pero a medida que pasaban los minutos, con el balón que no entraba y con el rival bien posicionado detrás, nos hemos contagiado del ritmo lento. Aún así, una cesión errónea para el portero del Brafa se ha convertido en el 1-0 con el que se llegó al descanso.
Ya en la segunda parte, con más ritmo tras la charla técnica, los nuestros han conseguido tres goles y posesión eterna en campo rival. Final 4-0 para los chicos de Edgar Rueda

CADET F

Golejada enganyosa del Badalona sobre el Cadet F si veiem la primera meitat de la Grama. Amb molta intensitat els nois de Eloy Vilaplana es posaven per davant al marcador i oferien bon joc però l’empat justament abans del descans va fer mal.A la segona part un autèntic recital del Badalona ha provocat la golejada dels nostres veïns per 6-1.

Goleada engañosa del Badalona sobre el Cadete F si vemos la primera mitad de la Grama. Con mucha intensidad los chicos de Eloy Vilaplana se ponían por delante en el marcador y ofrecían buen juego pero el empate justo antes del descanso hizo daño.
En la segunda parte un auténtico recital del Badalona ha provocado la goleada de nuestros vecinos por 6-1.