El Juvenil A tira del carro (6-1)

foto: Joan Villagrasa

JUVENIL A

La bona intensitat i l’ordre que van tenir els nois de Luís Hernando al començament de partit va ser la clau de l’enorme victòria aconseguida pel Juvenil A contra l’Horta. El bon encert de cara a porteria ens va posar amb el marcador 3-0 al descans. A la represa, l’Horta va donar un pas endavant creant dubtes al colomencs però, de nou, l’encert de cara a gol ens va facilitar les coses per finalitzar el partit amb 6-1. Destaca la figura de Montalbán, el davanter centre del juvenil que va ser l’anotador de 5 gols, però cal insistir en que aquests gols i aquesta gran victòria han sigut gràcies  a l’esforç de tot l’equip. Enhorabona nois!!

La buena intensidad y el orden que tuvieron los chicos de Luís Hernando al principio de partido fueron las clave de la enorme victoria conseguida por el Juvenil A contra la Horta. El buen acierto de cara a portería nos puso con el marcador 3-0 al descanso. En la reanudación, el Horta dio un paso adelante creando dudas a los colomenses pero, de nuevo, el acierto de cara a gol nos facilitó las cosas para finalizar el partido con 6-1.
Destaca la figura de Montalbán, el delantero centro del juvenil que fue el anotador de 5 goles, pero hay que insistir en que estos goles y esta gran victoria han sido gracias al esfuerzo de todo el equipo. Enhorabuena chicos !!

Dani Rosa

JUVENIL B

No va poder ser. L’equip de Dani Rosa va caure contra el Martinenc, segon classificat, per 0-1. Els nois del Juvenil B van transmetre bones sensacions i ocasions de gol però quan la sort no està de cara, s’acaba pagant. Podem contar fins a 7 ocasions de gol, dos d’elles les van treure sota pals i totes les pilotes de segona jugada van caure sempre a peus dels nois del Martinenc. Potser l’empat hauria estat el resultat just però no ha sigut així i només queda confiar en mantenir el bon joc per canviar la dinàmica de resultats.

No pudo ser. El equipo de Dani Rosa cayó contra el Martinenc, segundo clasificado, por 0-1. Los chicos del Juvenil B transmitieron buenas sensaciones y ocasiones de gol pero cuando la suerte no está de cara, se acaba pagando. Podemos contar hasta 7 ocasiones de gol, dos de ellas las sacaron bajo palos y todas las pelotas de segunda jugada cayeron siempre a pies de los chicos del Martinenc. Quizás el empate habría sido el resultado justo pero no ha sido así y sólo queda confiar en mantener el buen juego para cambiar la dinámica de resultados.

JUVENIL C

Amb tres xuts a porteria, la P.B. Cinc Copes va fer dos gols a la primera meitat. 0-2 al descans que posava les coses difícils als nois de Paco Tamudo però amb tota la segona part per davant. El aquest segon temps els nostres han incrementat la intensitat i va tenir ocasions per remuntar el partit però només van poder retallar distàncies amb l’1-2 amb el que es va acabar l’enfrontament.

Con tres disparos a portería, la P.B. Cinco Copas hizo dos goles en la primera mitad. 0-2 al descanso que ponía las cosas difíciles a los chicos de Paco Tamudo pero con toda la segunda parte por delante. El este segundo tiempo los nuestros han incrementado la intensidad y tuvimos ocasiones para remontar el partido pero sólo pudieron recortar distancias con el 1-2 con el que se terminó el enfrentamiento.