L’Infantil A manté el nivell dels nostres

Infantil A contra el Badalona

INFANTIL A

Contra un rival disposat tancar-se al darrera y amb la única intenció de jugar a la contra només es pot jugar com ho va fer l’Infantil A de la Grama. El Badalona va venir al Municipal a tacar-se i la Grama ha mostrar el seu joc des del minut 1. Moviment de pilota i canvis de banda en llargues possessions per tal de fer córrer al rival. Mario va anotar el primer de la Grama després d’una bona jugada de combinació dels colomencs. Amb 1-0 es va arribar al descans.

Amb el marcador en contra els nostres veïns de Badalona van haver d’avançar una mica les línies i, amb la paciència en el joc del nostre Infantil A, era qüestió de temps que arribés l’espai suficient per anotar el segon gol. Una altra vegada va ser Mario qui marcava el seu segon gol i col·loca a aquest bon equip com el més golejador i el menys golejat del grup. Bon treball en atac i bona defensa, aquest equip és una pinya.

Contra un rival dispuesto a cerrarse atrás y con la única intención de jugar a la contra sólo se puede jugar como lo hizo el Infantil A de la Grama. El Badalona vino al Municipal a encerrarse y la Grama a mostrar su juego desde el minuto 1. Movimiento de balón y cambios de banda en largas posesiones para hacer correr al rival. Mario anotó el primero de la Grama tras una buena jugada de combinación de los colomenses. Con 1-0 se llegó al descanso.
Con el marcador en contra nuestros vecinos de Badalona tuvieron que avanzar un poco las líneas y, con la paciencia en el juego de nuestro Infantil A, era cuestión de tiempo que llegara el espacio suficiente para anotar el segundo gol. Otra vez fue Mario quien marcaba su segundo gol y coloca a este buen equipo como el más goleador y el menos goleado del grupo. Buen trabajo en ataque y buena defensa, este equipo es una piña.

Sopar de l’Infantil A per preparar el Derbi contra el Badalona

INFANTIL B

L’equip de Victor Díaz ha tornat ha sortir amb poca intensitat al camp fet que ha aprofitat la Fundació Hospitalet per anotar en un córner i amb una errada en la cessió d’un defensor al nostre porter. Dos errades que han significat el 0-2 pels de l’Hospitalet. La Grama ha aconseguit fer-se amb la pilota i ha creat ocasions però sense materialitzar-se. 0-2 al descans.

La segona part, l’Infantil B ha dominat el que restava de partit i ha generat ocasions per donar-li la volta al marcador però la pilota només ha foradat la porteria una vegada i el resultat final ha estat de 1-2.

El equipo de Victor Díaz ha vuelto a salir con poca intensidad al campo, hecho que ha aprovechado la Fundación Hospitalet para anotar en un córner y con un error en la cesión de un defensor a nuestro portero. Dos errores que han significado el 0-2 para los de Hospitalet. La Grama ha conseguido hacerse con el balón y ha creado ocasiones pero sin materializarse. 0-2 al descanso.
La segunda parte, el Infantil B ha dominado lo que restaba de partido y ha generado ocasiones para darle la vuelta al marcador pero el balón sólo ha agujereado la portería una vez y el resultado final ha sido de 1-2.

 

INFANTIL C

Derrota dura davant d’un rival directe a la classificació com és el Mercantil. La Grama va ser superior i es va avançar al marcador amb gol de Mamadou. Encara així, un arbitratge bastant surrealista per ambdós equips, va posar de cara el partit pel Mercantil. L’expulsió d’un jugador colomenc va suposar jugar amb inferioritat tota la segona part i, encara que els nostres han dominat el joc, les contres del Mercantil han estat letals per donar-li la volta al marcador. Resultat final: 3-1.

Derrota dura ante un rival directo en la clasificación como es el Mercantil. La Grama fue superior y se adelantó en el marcador con gol de Mamadou. Aún así, un arbitraje bastante surrealista para ambos equipos, puso de cara el partido para el Mercantil. La expulsión de un jugador colomense supuso jugar con inferioridad toda la segunda parte y, aunque los nuestros han dominado el juego, las contras del Mercantil han sido letales para darle la vuelta al marcador. Resultado final: 3-1.

INFANTIL D

Poca resistència va poder oferir l’Infantil D de la Grama contra el Singuerlín. Els nostres veïns presentaven un equip amb jugadors de segon any i, en un partit on el físic ha estat per sobre del joc, els nois de la Grama no han tingut res a fer. El marcador es va tancar amb 4-1, amb gol d’Àlex pels del Singuerlín. Seguirem treballant.

Poca resistencia pudo ofrecer el Infantil D de la Grama contra el Singuerlín. Nuestros vecinos presentaban un equipo con jugadores de segundo año y, en un partido donde el físico ha estado por encima del juego, los chicos de la Grama no han tenido nada que hacer. El marcador se cerró con 4-1, con gol de Alex, para los de Singuerlín. Seguiremos trabajando.

Infantil E

INFANTIL E

Partit ben controlat per la Grama fins al minut 25. Gaudíem de la possessió i d’ocasions per anotar, fet que ens ha posat per davant al marcador amb l’1-0. I des del minut 25 el partit s’ha descontrolat. Una errada defensiva ha suposat l’empat del Diagonal C.E. i, des d’aquest moment, la golejada. Amb 3-7 s’ha arribat al descans. La segona part hem intentat avançar línies però sense res a fer contra el segon classificat. 4-12 és el resultat final i, encara que el marcador no ho digui, gran progressió dels nostres que estan aprenent a competir.

Partido bien controlado por la Grama hasta el minuto 25. Disfrutamos de la posesión y de ocasiones para anotar, lo que nos ha puesto por delante en el marcador con el 1-0. Y desde el minuto 25 el partido se ha descontrolado. Un error defensivo ha supuesto el empate del Diagonal C.E. y, desde ese momento, la goleada. Con 3-7 se llegó al descanso.
La segunda parte hemos intentado avanzar líneas pero sin nada que hacer contra el segundo clasificado. 4-12 es el resultado final y, aunque el marcador no lo diga, gran progresión de los nuestros que están aprendiendo a competir.