Els nois de l’Aleví G sumen tres punts d’or

ALEVÍ A

Espectacular partit el que va disputar l’Aleví A de la Grama contra el Martinenc. El resultat final va ser de 4-3 però la clau va estar en el primer quart. Els colomencs van sortit adormits i van propiciar l’avantantge local. Això penalitza molt a la primera divisió i, des d’aquest moment, els nois de la Grama van muntar una autèntica ofensiva de joc i ocasions mentre el Martinenc només es dedicava a perdre temps. No es va poder sumar cap punt però hem de destacar la figura de Geri a la defensa, de Mario en atac i el debut de Diego provinent de l’aleví C. Felicitem als nois per l’esforç realitzat.

Espectacular partido el que disputó el Alevín A de la Grama contra el Martinenc. El resultado final fue de 4-3 pero la clave estuvo en el primer cuarto. Los colomenses salieron dormidos y propiciaron la ventaja local. Esto penaliza mucho en la primera división y, desde ese momento, los chicos de la Grama montaron una auténtica ofensiva de juego y ocasiones mientras el Martinenc sólo se dedicaba a perder tiempo. No se pudo sumar ningún punto pero debemos destacar la figura de Geri en la defensa, de Mario en ataque y el debut de Diego procedente del alevín C. Felicitamos a los chicos por el esfuerzo realizado.

ALEVÍ B

Partit amb molt de respecte per ambdós equips que no es va trencar fins ben entrat el tercer quart. Una falta molt dubtosa assenyalada en la frontal de l’àrea va tancar aquest tercer quart amb avantatge pels del Maresme. La Grama va estirar línies a l’últim quart buscant l’empat i ho van poder aconseguir però entre el travesser de la porteria que va impedir el gol i el col·legiat que no va voler assenyalar com a penal una falta a dins de l’àrea del Vilassar els colomencs no van poder anotar l’empat. Finalment, en una errada en la sortida de la pilota els locals van anotar el 2-0 amb el que es va acabar el partit.

Partido con mucho respeto por ambos equipos que no se rompió hasta bien entrado el tercer cuarto. Una falta muy dudosa señalada en la frontal del área cerró este tercer cuarto con ventaja por los del Maresme. La Grama estiró líneas en el último cuarto buscando el empate y lo pudieron conseguir pero entre el larguero de la portería que impidió el gol y el colegiado que no quiso señalar como penalti una falta dentro del área del Vilassar, los colomenses no pudieron anotar el empate. Finalmente, en un error en la salida del balón los locales anotaron el 2-0 con el que se acabó el partido.

L’aleví C

ALEVÍ C

Es presentava el líder per jugar contra el nostre Aleví C i hem de dir que hem donat la cara durant gran part del partit. Els nois de la Grama han controlat el joc encara que sense la profunditat necessària per fer mal al rival i, la Penya Anguera, amb una plantilla de segon any ha aprofitat el que els feia més forts. Dos pilotes aturades els han col·locat 0-2 al descans.A la segona part poca història, els nostres han baixat els braços i l’Anguera ha anotat dos gols més per tancar el marcador amb un 0-4.

Se presentaba el líder para jugar contra nuestro Alevín C y debemos decir que hemos dado la cara durante gran parte del partido. Los chicos de la Grama han controlado el juego aunque sin la profundidad necesaria para hacer daño al rival y, la Penya Anguera, con una plantilla de segundo año ha aprovechado lo que les hacía más fuertes. Dos balones parados los han colocado 0-2 al descanso.
En la segunda parte poca historia, los nuestros han bajado los brazos y el Anguera ha anotado dos goles más para cerrar el marcador con un 0-4.

ALEVÍ D

Moments inoportuns on l’Aleví D de la Grama va encaixar els gols del Sistrells ens van deixar sense opcions. L’equip ha de seguir treballant en la línia que porten encara que el mister promet treballar l’actitud per no caure en els errors d’aquest cap de setmana. Som-hi!!

Momentos inoportunos donde el Alevín D de la Grama encajó los goles del Sistrells que nos dejaron sin opciones. El equipo debe seguir trabajando en la línea que llevan aunque el mister promete trabajar la actitud para no caer en los errores de este fin de semana. Vamos !!

ALEVÍ G

Victòria de l’Aleví G a la Feixa Llarga. Un partit molt disputat contra un rival que sap defensar i en el qual els nostres han aprofitat la pilota aturada per fer mal. L’encert de cara a porteria ha estat determinant per endur-se una bona victòria cap a Santa Coloma, 1-3 resultat final.

Victoria del Alevín G en la Feixa Llarga. Un partido muy disputado contra un rival que sabe defender y en el que los nuestros han aprovechado la pelota parada para hacer daño. El acierto de cara a portería ha sido determinante para llevarse una buena victoria hacia Santa Coloma, 1-3 resultado final.