El bon joc dels Benjamins no és premiat amb resultats

 

L’equip del Benjamí A

BENJAMÍ A

Dos primers quarts competits contra el Badalona però amb falta de gol. Ens hem anat al descans amb 0-1 pels nostres veïns. Ja el tercer quart ha trencat el partit, l’equip ha sortit adormit i els visitants ho han aprofitat per posar-se 0-3 al marcador. L’últim quart hem tirat les línies endavant i hem generat perill anotant el gol i amb varies pilotes al pal però finalment el resultat s’ha tancat amb 1-3 pel Badalona.

Dos primeros cuartos competidos contra el Badalona pero con falta de gol. Nos hemos ido al descanso con 0-1 para nuestros vecinos. Ya el tercer cuarto ha roto el partido, el equipo ha salido dormido y los visitantes lo aprovecharon para ponerse 0-3 en el marcador. El último cuarto hemos tirado las líneas adelante y hemos generado peligro anotando el gol y con varias pelotas al palo pero finalmente el resultado se ha cerrado con 1-3 para el Badalona.

BENJAMÍ C

Derrota per 4-1 contra un rival difícil com és la Salut-Peregol del Benjamí C de la Grama. El partit va començar malament amb un gol en contra al primer minut, però els colomencs van saber sobreposar-se i fer-se amb el control del partit. Es va aconseguir l’empat a 1 i vam tenir ocasions per posar-nos per sobre al marcador però… la piloteta no va entrar. Aquesta situació de control es va desnivellar amb un nou gol dels locals que va desanimar a la Grama fins arribar al xiulet final.

Derrota por 4-1 contra un rival difícil como es la Salud-Peregol del Benjamín C de la Grama. El partido empezó mal, con un gol en contra en el primer minuto, pero los colomenses supieron sobreponerse y hacerse con el control del partido. Se consiguió el empate a 1 y tuvimos ocasiones para ponernos por encima en el marcador pero … la pelotita no entró. Esta situación de control se desniveló con un nuevo gol de los locales que desanimó a la Grama hasta llegar al pitido final.

 

BENJAMÍ D

Amb la bona actitud de la setmana passada els nois del Benjamí D finalment han aconseguit el seu premi. Allà on el Sants només havia cedit un empat, la Grama s’ha endut els tres punts en un partit molt difícil. Molta intensitat d’inici ens ha posat per sobre al marcador amb un 0-2 al descans. La segona part, era temps de remuntada del Sants que ben aviat s’ha posat 1-2 i assetjava la porteria colomenca buscant l’empat. I com passa en aquestes ocasions, una contra va posar l’1-3 per a la Grama obra de Daniel. Als últims minuts el Sants va fer el 2-3 definitiu sense temps per a més.

Con la buena actitud de la semana pasada los chicos del Benjamín D finalmente han conseguido su premio. Allí donde el Sants sólo había cedido un empate, la Grama se ha llevado los tres puntos en un partido muy difícil. Mucha intensidad de inicio nos ha puesto por encima en el marcador con un 0-2 al descanso. La segunda parte, era tiempo de remontada del Sants que pronto se ha puesto 1-2 y asediaba la portería colomense buscando el empate. Y como ocurre en estas ocasiones, una contra puso el 1-3 para la Grama obra de Daniel. En los últimos minutos el Sants hizo el 2-3 definitivo sin tiempo para más.

BENJAMÍ E

Madurant les jugades a poc a poc, el Benjamí E de la Grama va aconseguir derrotar al Júpiter. Amb avantatge local al marcador el Júpiter va aconseguir fer l’empat, deixant obert el partit. Però els nostres van reaccionar ràpid i, a la següent jugada, van establir el 2-1 que donava pas a la golejada final per 7-1. Molt bon treball dels nostres nois que han sigut capaços de controlar el partit.

Madurando las jugadas poco a poco, el Benjamín E de la Grama logró derrotar al Júpiter. Con ventaja local en el marcador, el Júpiter logró hacer el empate, dejando abierto el partido. Pero los nuestros reaccionaron rápido y, en la siguiente jugada, establecieron el 2-1 que daba paso a la goleada final por 7-1. Muy buen trabajo de nuestros chicos que han sido capaces de controlar el partido.