Prebenjamins i Escola: Els petits també saben jugar!!!

PREBENJAMÍ A

Partit intens i ben treballat pels nois de la Fundació Esportiva Grama que ens permet agafar confiança. Control absolut de la Grama des de l’inici però sense concretar les ocasions. Amb 2-1 es va arribar al descans. Ja a la segona meitat l’equip va pressionar l’accelerador i va posar-se 5-1. L’últim quart, amb certa relaxació, el Llefià ho va intentar apropant-se al marcador amb el 5-3 definitiu.

Partido intenso y bien trabajado por los chicos de la Fundació Esportiva Grama que nos permite coger confianza. Control absoluto de la Grama desde el inicio pero sin concretar las ocasiones. Con 2-1 se llegó al descanso. Ya en la segunda mitad el equipo presionó el acelerador y pudo ponerse 5-1. El último cuarto, con cierta relajación, el Llefià lo intentó acercándose en el marcador con el 5-3 definitivo.

PREBENJAMÍ B

Victòria del Prebenjamí B davant del Santa Eulalia, dos equips de la part alta de la classificació. La bona entrada al partit amb intensitat i pressió ha posat als nostres per davant amb 2-0, gols de Khaled i Iago. Després d’això els colomencs s’han relaxat i han vist com el Santa Eulalia s’apropava al marcador amb el 2-1 justament abans del descans.

La segona part va estar més moguda. La Grama va sortir disposada a mostrar la seva superioritat i, amb aquesta actitud, Sergio i Khaled (Hattrick) es va arribar al final del Tercer quart amb 5-2. Finalment els visitants van intentar decorar el resultat i, amb l’ajuda de la relaxació dels nostres, el marcador va quedar en un enganyós 6-5 definitiu.

Victoria del Prebenjamín B ante el Santa Eulalia, dos equipos de la parte alta de la clasificación. La buena entrada al partido con intensidad y presión ha puesto a los nuestros por delante con 2-0, goles de Khaled y Iago. Después de esto los colomenses se han relajado y han visto como el Santa Eulalia se acercaba en el marcador con el 2-1 justo antes del descanso.
La segunda parte estuvo más movida. La Grama salió dispuesta a mostrar su superioridad y, con esta actitud, Sergio y Khaled (Hattrick) se llegó al final del Tercer cuarto con 5-2. Finalmente los visitantes intentaron decorar el resultado y, con la ayuda de la relajación de los nuestros, el marcador quedó en un engañoso 6-5 definitivo.

El Prebenjamí C

PREBENJAMÍ C

Bon duel entre Montañesa i Prebenjamí C de la Grama, encara que el marcador no ho digui, va ser un duel competit fins al segon quart. Un gol en pròpia porta dels locals els va fer mal i va donar pas a la golejada final de la Grama per 0-9.

Buen duelo entre Montañesa y Prebenjamín C de la Grama, aunque el marcador no lo diga, fue un duelo competido hasta el segundo cuarto. Un gol en propia puerta de los locales les hizo mal y dio paso a la goleada final de la Grama por 0-9.

El Prebenjamí D de la Grama

PREBENJAMÍ D

La falta d’intensitat als dos primers quarts va condemnar als colomencs que es van anar al descans perdent per 1-0.  El tercer i quart quarts han estat controlats per la Grama que ho ha intentat tot per aconseguir l’empat. Sense sort la pilota no ha entrat i una contra de la “Monta” ha acabat amb el 2-0 definitiu. Bon treball dels nois que hauran de prestar atenció durant la setmana per corregir error.

La falta de intensidad en los dos primeros cuartos condenó a los colomenses que se fueron al descanso perdiendo por 1-0. El tercer y cuarto cuartos han sido controlados por la Grama que lo ha intentado todo para conseguir el empate. Sin suerte el balón no ha entrado y una contra de la «Monta» ha acabado con el 2-0 definitivo. Buen trabajo de los chicos que deberán prestar atención durante la semana para corregir error.

PREBENJAMÍ E

Amb el handicap de jugar sense el seu porter i contra un equip molt més treballat, el prebenjamí E de la Grama ha caigut golejat contra el Young Talent. Poca intensitat en els dos primers quarts ha desnivellat el marcador molt d’hora i els nostres no han pogut reaccionar. Resultat final: 3-10.

Con el handicap de jugar sin su portero y contra un equipo mucho más trabajado, el prebenjamín E de la Grama ha caído goleado contra el Young Talent. Poca intensidad en los dos primeros cuartos ha desnivelado el marcador muy temprano y los nuestros no han podido reaccionar. Resultado final: 3-10.

ESCOLA A

Jugant un partit contra un equip rodat de la part alta els nostres han donat la cara d’inici. Molta lluita durant tot el partit, bona col·locació en el primer quart i potser la dispersió final ha provocat la golejada final del Sant Gabriel per 9  a 2. Una bona lliçó per la nostra escola.

Jugando un partido contra un equipo rodado de la parte alta, los nuestros han dado la cara de inicio. Mucha lucha durante todo el partido, buena colocación en el primer cuarto y quizás la dispersión final ha provocado la goleada final del San Gabriel por 9 a 2. Una buena lección para nuestra escuela.