Imparables les nostres noies!!

CADET JUVENIL A

Victòria importantíssima del Cadet Juvenil A femení contra el líder, el Fontsanta-Fatjó. Des de l’inici la intensitat de les nostres ens han posat per sobre al marcador amb 2-0 al minut 10 i el nivell no ha canviat. Les noies de la Grama ho han seguit intentant, han tingut ocasions per ampliar el marcador però la pilota no ha volgut entrar. Finalment al minut 75, les visitants han acurtat distàncies fent el 2-1 amb el que s’ha arribat al final gràcies a l’esforç de la Grama per quedar-se amb els tres punts.

Victoria importantísima del Cadete Juvenil A femenino contra el líder, el Fontsanta-Fatjó. Desde el inicio la intensidad de las nuestras nos han puesto por encima en el marcador con 2-0 en el minuto 10 y el nivel no ha cambiado. Las chicas de la Grama lo han seguido intentando, han tenido ocasiones para ampliar el marcador pero el balón no quiso entrar. Finalmente en el minuto 75, las visitantes han acortado distancias haciendo el 2-1 con el que se ha llegado al final gracias al esfuerzo de la Grama para quedarse con los tres puntos.

CADET JUVENIL B

D’inici vam poder gaudir d’un partit intens on les noies de la Grama es van posar per davant al marcador encara que l’equip del Seagull ha reaccionat i hem arribat al descans amb empat a 2. La segona part el Cadet Juvenil de la Grama va perdre intensitat, provocant que el rival anotés dos gols per endur-se la victòria final per 2-4.

De inicio pudimos disfrutar de un partido intenso donde las chicas de la Grama se pusieron por delante en el marcador aunque el equipo del Seagull ha reaccionado y hemos llegado al descanso con empate a 2. La segunda parte el Cadete Juvenil de la Grama perdió intensidad, provocando que el rival anotara dos goles para llevarse la victoria final por 2-4.

INFANTIL ALEVÍ A

Contra un rival de tant nivell com el Seagull s’ha de mantenir una intensitat continua durant tot el partit. Aquí va estar la clau de la derrota del nostre Infantil Aleví A que va començar amb moltes errades en defensa durant el primer quart. Ja al segon quart vam millorar però al tercer i quart temps les nostres es van descentrar, no van aprofitar les poques ocasions que van tenir, i amb l’alta pressió del Seagull el marcador va quedar finalment en 10-1 per les noies de Badalona.

Contra un rival de tanto nivel como el Seagull se debe mantener una intensidad continúa durante todo el partido. Aquí estuvo la clave de la derrota de nuestro Infantil Alevín A que comenzó con muchos errores en defensa durante el primer cuarto. Ya en el segundo cuarto mejoramos pero al tercer y cuarto tiempo las nuestras se descentraron, no aprovecharon las pocas ocasiones que tuvieron, y con la alta presión del Seagull el marcador quedó finalmente en 10-1 para las chicas de Badalona .

Infantil Aleví B

INFANTIL ALEVÍ B

Imparables continuen les noies de l’Infantil Aleví B. Però res és fàcil i les womens soccer van anotar el primer gol. Immediatament l’empat de les colomenques va posar les coses al seu lloc i, des d’aquí, exhibició per les noies de la Grama. Pressió alta, jugades de possessió i gols per continuar la ratxa en un gran partit. Resultat final, 8-1.

Imparables continúan las chicas del Infantil Alevín B. Pero nada es fácil y las womens soccer anotaron el primer gol. Inmediatamente el empate de las colomenses puso las cosas en su sitio y, desde aquí, exhibición para las chicas de la Grama. Presión alta, jugadas de posesión y goles para seguir la racha en un gran partido. Resultado final, 8-1.