Merescuda victòria colomenca mostrant la cara d’un equip sòlid al darrera i contundent en atac. (Foto: Joan Villagrasa)

-DBC- La última temporada de la Grama a Tercera vam haver d’esperar fins a la quarta jornada per gaudir de la primera victòria. Aquest any, en una lliga curta i complicada, l’equip de Juanma Pons ens ha regalat el triomf al segon partit que disputem i amb unes sensacions que disten molt d’aquelles te teníem antany.

El míster de la Grama va retocar l’onze inicial per donar més múscul al centre del camp i així va saltar a la gespa amb: Guiseris en porteria; laterals per Michel i Peña; Centre de la defensa per Lucas i Víctor; Mig del camp per Yeray i Roger; Bandes per Franco i Aliaga; I punta d’atac per Óscar i Adil.

L’inici del matx va marcar la tònica del que havia de ser la primera meitat. La primera jugada va ser un apropament a l’àrea amb una falta lateral treta per Roger García que Óscar torna a ficar a dins de l’àrea petita i es va passejar sense que ningú pogués rematar.

Sense temps per la reacció local, ho intentava de nou la Grama als 4 minuts mitjançant a Yeray Sabariego que engaltava un fort xut a la frontal i obligava a Monti a fer la primera aturada del partit.

I no hi ha dos sense tres. Als 8 minuts de joc, una carrera majúscula d’Adil va deixar enrere a tots els defensors i va situar al davanter colomenc davant del porter. Pilota creuada i allotjada a la xarxa. Primer gol de la Grama en aquesta temporada i primer gol oficial per Adil. 0-1 i les sensacions de l’inici cobraven forma al marcador.

Lluny de venir-se enrere amb l’avantatge, la Grama va seguir pressionant molt a dalt  i el Vilassar no podia treure’s de sobre l’embranzida dels nois del Pons. Ho va intentar de manera molt tímida Cano en finalitzar una contra enviant la pilota als núvols passat el quart d’hora de partit però els colomencs seguien amb el seu guió de partit i van sumar a la llista d’oportunitats tres ocasions clares a la mitja hora de joc: Primer una rematada de Lucas que treu Monti a boca de canó; Després una canonada d’Óscar Muñoz que es perd per ben poc a prop de l’escaire esquerra de Monti; I, després d’un  intent lleu d’atac del Vilassar avortat per Guiseris,  una tercera per Aliaga que va enviar un xut des de la frontal i es va estavellar al travesser.

Només als minuts finals de la primera meitat l’equip d’Alberto Aybar va començar a agafar aire i amb un potent xut des de la frontal va haver d’intervenir Dani Guiseris per enviar la pilota a corner. Però no van patir gaire els nostres i els equips van retirar-se al vestidor amb avantatge visitant per 0-1.

A la segona meitat, els locals van notar molt el canvi de Pluvins al descans i el seu joc va tornar-se més directe i sense mostrar gaire sorpreses. Amb més cor que cap, la U.E. Vilassar va intentar reaccionar i els defensors colomencs, amb Guiseris a la rereguarda es van mostrar contundents per allunyar el perill.

I quan començava a creure l’equip frangi vermell va arribar el gol de la jornada. Als 57 minuts, de nou en una pilota aturada executada per Roger, el refús va caure a la corona de l’àrea i allà l’esperava Franco Gauna per enviar un autèntic míssil a l’escaire dret de la porteria de Monti, 0-2.

Us recomanem que mireu el gol a GRAMA TV perquè és espectacular i val la pena emmarcar-lo amb la moral i la gana de triomfs que té aquest equip.

Amb el segon gol al marcador la Grama era conscient de la importància del triomf i, encara així, van voler ampliar les distàncies. Peña va haver d’abandonar el camp amb molèsties a l’espatlla i va entrar al seu lloc Richard als 76 minuts.

El Vilassar ho va intentar amb joc directe i aquí van créixer els centrals colomencs. Prova de foc per Lucas i molt bona adaptació de Víctor Díaz. I com no, Guiseris una autèntica assegurança sota pals i per dalt donant bones notes de la seva alçada.

A la recta final, Juanma Pons va apuntalar l’equip amb l’entrada de Machuca per Aliaga als 82 minuts i posteriorment va donar minuts a Montalbán per fer descansar a Adil (88’). El marcador no es va moure i la Grama s’emportava del Xevi Remon tres punts merescuts i que ajuden a aixecar la moral de la tropa després del primer partit.

Ara cal passar pàgina i pensar en el proper rival. La U.E. Sants visitarà el proper diumenge, a les 11:45h el Municipal de la Grama després d’haver suspès el seu partit per COVID en aquesta jornada. Com bé sabeu, serà a porta tancada però ho podreu seguir en directe a www.gramaradio.cat

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5


Adil conduce un balón el Vilassar (Foto: Joan Villagrasa)

Merecida victoria colomense mostrando la cara de un equipo sólido atrás y contundente en ataque.


La última temporada de la Grama en Tercera tuvimos que esperar hasta la cuarta jornada para disfrutar de la primera victoria. Este año, en una liga corta y complicada, el equipo de Juanma Pons nos ha regalado el triunfo en el segundo partido que disputamos y con unas sensaciones que distan mucho de aquellas té teníamos antaño.
El míster de la Grama retocó el once inicial para dar más músculo en el centro del campo y así saltó al césped con: Guiseris en portería; laterales para Michel y Peña; Centro de la defensa para Lucas y Víctor; Medio del campo para Yeray y Roger; Bandas para Franco y Aliaga; Y punta de ataque para Óscar y Adil.


El inicio del encuentro marcó la tónica de lo que debía ser la primera mitad. La primera jugada fue un acercamiento al área con una falta lateral sacada por Roger García que Óscar vuelve a meter dentro del área pequeña y se paseó sin que nadie pudiera rematar.
Sin tiempo para la reacción local, lo intentaba de nuevo la Grama los 4 minutos mediante a Yeray Sabariego que enganchó un fuerte disparo en la frontal y obligó a Monti a hacer la primera parada del partido.
Y no hay dos sin tres. A los 8 minutos de juego, una carrera mayúscula de Adil dejó atrás a todos los defensores y situó al delantero colomense frente al portero. Balón cruzado y alojado en la red. Primer gol de la Grama en esta temporada y primer gol oficial para Adil. 0-1 y las sensaciones del inicio cobraban forma en el marcador.

Lejos de venirse atrás con la ventaja, la Grama siguió presionando muy arriba y el Vilassar no podía sacudirse el empuje de los chicos del Pons. Lo intentó de manera muy tímida Cano al finalizar una contra enviando el balón a las nubes pasado el cuarto de hora de partido pero los colomenses seguían con su guión de partido y sumaron a la lista de oportunidades tres ocasiones claras a la media hora de juego: Primero un remate de Lucas que saca Monti a bocajarro; Después un cañonazo de Óscar Muñoz que se pierde por poco cerca de la escuadra izquierda de Monti; Y, después de un intento leve de ataque del Vilassar abortado por Guiseris, una tercera para Aliaga que envió un disparo desde la frontal y se estrelló en el larguero.

Sólo en los minutos finales de la primera mitad el equipo de Alberto Aybar comenzó a coger aire y con un potente disparo desde la frontal tuvo que intervenir Dani Guiseris para enviar el balón a corner. Pero no sufrieron mucho los nuestros y los equipos se retiraron al vestuario con ventaja visitante por 0-1.

En la segunda mitad, los locales notaron mucho el cambio de Pluvins al descanso y su juego se volvió más directo y sin mostrar mucho sorpresas. Con más corazón que cabeza, la U.E. Vilassar intentó reaccionar y los defensores colomenses, con Guiseris en la retaguardia se mostraron contundentes para alejar el peligro.
Y cuando empezaba a creer el equipo franjirojo llegó el gol de la jornada. A los 57 minutos, de nuevo en un balón parado ejecutado por Roger, el rechace cayó en la corona del área y allí lo esperaba Franco Gauna para enviar un auténtico misil a la escuadra derecha de la portería de Monti, 0- 2.
Les recomendamos que vean el gol en GRAMA TV porque es espectacular y merece la pena enmarcarlo con la moral y el hambre de triunfos que tiene este equipo.

Con el segundo gol en el marcador la Grama era consciente de la importancia del triunfo y, aún así, quisieron ampliar las distancias. Peña tuvo que abandonar el campo con molestias en el hombro y entró en su lugar Richard a los 76 minutos.
El Vilassar lo intentó con juego directo y aquí crecieron los centrales colomenses. Prueba de fuego para Lucas y muy buena adaptación de Víctor Díaz. Y como no, Guiseris un auténtico seguro bajo palos y por arriba dando buena nota de su altura.

En la recta final, Juanma Pons apuntaló el equipo con la entrada de Machuca por Aliaga a los 82 minutos y posteriormente dio minutos a Montalbán para hacer descansar a Adil (88 ‘). El marcador no se movió y la Grama se llevaba del Xevi Remon tres puntos merecidos y que ayudan a levantar la moral de la tropa después del primer partido.

Ahora hay que pasar página y pensar en el próximo rival. La U.E. Sants visitará el próximo domingo, a las 11: 45h el Municipal de la Grama después de haber suspendido su partido por Covid en esta jornada. Como bien sabéis, será a puerta cerrada pero lo podréis seguir en directo en www.gramaradio.cat

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin