Els nois de Dani Rosa dobleguen al Jabac després d’un partit amb una imatge seriosa i contundent.

El partit va començar amb una gran intensitat de la Grama i tenint molt clar com i què s’havia de fer per guanyar. Als 10 minuts Hugo convertia el primer gol a una pilota morta dins de l’àrea, cinc minuts després Oliver va veure el porter avançat i amb una volea va aconseguir el segon.

Després d’aquests minuts de domini colomenc, el Jabac va començar a ficar-se al partit i a arribar amb més perill a l’àrea defensada per Marcos. En aquest periode, una indecisió defensiva per part dels visitants va fer escurçar distàncies pel Jabac que anotava el seu primer gol, 1-2.

Es vivien moments d’igualtat i les disputes eren continues però la Grama va saber aguantar bé fins al descans.

A la segona part només va existir un equip sobre el terreny de joc. La Fundació es va fer dominador del partit i no va aixecar el ritme fins al final. En una jugada per banda d’Oliver va provocar un penal què Gerard es va encarregar de materialitzar i, pocs minuts després ,Oliver va tornar a veure el porter avançat i des de tres quarts de camp li va picar per sobre la pilota marcant el quart gol.

El domini de l’equip blau va seguir i buscant el cinquè gol però va ser el Jabac qui, en un clar fora de joc, va anotar el 2 a 4. Encara així els nois de Dani Rosa no van cedir i no van permetre que el Jabac cregués en la remuntada.

En una jugada per banda Alvear va anotar el cinquè gol, a partir d’aquí la Grama va fer circular la pilota, fent córrer al rival i defensant-se amb la possessió. Els colomencs van arribar a l’àrea local amb clares ocasions per ampliar el marcador peroò no van anotar i el matx va acabar amb victòria per 2-5.

Aquest és l’equip que volem veure i el que ens pot donar moltes alegries, felicitats nois!

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

————————————–

Los chicos del Juvenil A celebran la victoria en el vestuario.

Los chicos de Dani Rosa doblegan al Jabac tras un partido con una imagen seria y contundente.

El partido comenzó con una gran intensidad de la Grama y teniendo muy claro cómo y qué hacer para ganar. A los 10 minutos Hugo convertía el primer gol en un balón muerto dentro del área, cinco minutos después Oliver vio al portero adelantado y con una volea consiguió el segundo.

Tras estos minutos de dominio colomense, el Jabac comenzó a meterse en el partido y llegar con más peligro al área defendida por Marcos. En este periodo, una indecisión defensiva por parte de los visitantes hizo acortar distancias para el Jabac que anotaba su primer gol, 1-2.

Se vivían momentos de igualdad y las disputas eran continuas pero la Grama supo aguantar bien hasta el descanso.

En la segunda parte sólo existió un equipo sobre el terreno de juego. La Fundació se hizo dominador del partido y no levantó el ritmo hasta el final. En una jugada por banda de Oliver provocó un penalti que Gerard se encargó de materializar (1-3) y, pocos minutos después, Oliver volvió a ver al portero adelantado y desde tres cuartos de campo le picó por encima el balón marcando el cuarto gol.

El dominio del equipo azul siguió, buscando el quinto gol, pero fue el Jabac quien, en un claro fuera de juego, anotó el 2 a 4. Aún así los chicos de Dani Rosa no cedieron y no permitieron que el Jabac creyera en la remontada.

En una jugada por banda Alvear anotó el quinto gol, a partir de ahí la Grama hizo circular el balón, haciendo correr al rival y defendiéndose con la posesión. Los colomenses llegaron al área local con claras ocasiones para ampliar el marcador pero no anotaron y el encuentro acabó con victoria por 2-5.

Este es el equipo que queremos ver y lo que nos puede dar muchas alegrías, ¡felicidades chicos!

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7 GB

Por admin