Victòria del Cadet E en un partit estrany

Partit amb molts gols el que va tenir el Cadet E davant l’AE La Salut Pere Gol B amb resultat final de 4-3.

A la primera part els colomencs van desplegar un bon joc col·lectiu que es va traduir en els gols de Quiñones en dos molt bones jugades. Durant la primera meitat el rival no va inquietar l’àrea local. A la segona meitat la Grama no va tenir tanta fluïdesa en la circulació de pilota però tot i així una gran cavalcada del killer Raúl va posar el 3-0.

Amb el partit de cara arribarien els regals per al Pere Gol. Els errors individuals de central i lateral van ser aprofitats pels visitants que a deu minuts del final havien aconseguit empatar (3-3). Amb coratge i joc els colomencs van assetjar la porteria contraria i en un córner, ja en l’últim minut, tret per Yeray i rematat de cap a gol per Damià.

Partido con muchos goles el que tuvo el Cadete E ante la AE La Salut Pere Gol B con resultado final de 4-3.

En la primera parte los colomenses desplegaron un buen juego colectivo que se tradujo en los goles de Quiñones en dos muy buenas jugadas. Durante la primera mitad el rival no inquietó el área local. En la segunda mitad la Grama no tuvo tanta fluidez en la circulación de balón pero aún así una gran cabalgada del killer Raúl puso el 3-0.

Con el partido de cara llegarían los regalos para el Pere Gol. Los errores individuales de central y lateral fueron aprovechados por los visitantes que a diez minutos del final habían conseguido empatar (3-3). Con coraje y juego los colomenses asediaron la portería contraría y en un córner, ya en el último minuto, sacado por Yeray y rematado de cabeza a gol por Damián.