Gran victòria del Juvenil B contra l’Argentona

El Juvenil B va guanyar 3-1 al CF Argentona, sumant així tres punts per trencar la mala ratxa.

Partit molt sòlid de la Grama dominant la primera part. Les arribades a l’àrea dels locals van ser contínues però sempre sense encert en l’última passada. El 1-0 arribaria abans del descans després d’un gran robatori de Moreno que el mateix es va encarregar d’anotar després d’una gran finta que tomb al porter.

Segona part va ser més bronca i fruit d’això els locals es van quedar amb un menys per l’expulsió de Arty, abans d’aquesta expulsió el Argentona va empatar després d’un mal rebuig dels locals. La Grama ho va seguir intentant fins que un centre de Yago el remataria a gol Edu.

Ja en els minuts finals Isaac va aprofitar una pilota a l’espai per matar el partit amb el tercer.

El Juvenil B ganó 3-1 al CF Argentona, sumando así tres puntos para romper la mala racha.

Partido muy solido de la Grama dominando la primera parte. Las llegadas al área de los locales fueron continuas pero siempre sin acierto en el último pase. El 1-0 llegaría antes del descanso tras un gran robo de Moreno que el mismo se encargo de anotar tras una gran finta que tumbo al portero.

Segunda parte fue mas bronca y fruto de ello los locales se quedaron con uno menos por la expulsión de Arty, antes de dicha expulsión el Argentona empató tras un mal rechace de los locales. La Grama lo siguió intentando hasta que un centro de Yago lo remataría a gol Edu.

Ya en los minutos finales Isaac aprovechó un balón al espacio para matar el partido con el tercero.