Derrota ajustada del Cadet D

El Cadet D va caure derrotat per un ajustat 3-2 davant el FC Sant Martí-Condal.

Primer minuts de domini blau qui tenien moltes ocasions, Adil i Juanca van fregar el gol però el porter visitant detindria molt bé. Els colomencs posaven el joc i les ocasions però no els entrava la pilota. En una falta lateral arribaria el gol local amb el davanter rematant sol dins l’àrea i en la següent jugada una pèrdua de pilota seria la clau per al 2-0.

A la segona part els colomencs van sortir confiats a remuntar, de nou amb diverses ocasions però sense entrar fins que al minut 60 Fajardo de falta feia el 2-1. Tot seguit una pilota llarga el va barallar Adil i Bekdos agafant el rebuig feia l’empat.

Els colomencs anaven en bon camí però en l’últim minut de penal al Sant Martí faria el 3-2. La Grama ho va intentar fins al final però no va poder ser.

El Cadete D cayó derrotado por un ajustado 3-2 ante el FC Sant Martí-Condal.

Primero minutos de dominio azul quienes tenían muchas ocasiones, Adil y Juanca rozaron el gol pero el portero visitante detendría muy bien. Los colomenses ponían el juego y las ocasiones pero no les entraba el balón. En una falta lateral llegaría el gol local con el delantero rematando solo dentro del área y en la siguiente jugada una perdida de balón sería la clave para el 2-0.

En la segunda parte los colomenses salieron confiados en remontar, de nuevo con varias ocasiones pero sin entrar hasta que en el minuto 60 Fajardo de falta hacía el 2-1. Acto seguido un balón largo lo peleó Adil y Bekdos cogiendo el rechace hacía el empate.

Los colomenses iban en buen camino pero en el último minuto de penalti el Sant Martí haría el 3-2. La Grama lo intentó hasta el final pero no pudo ser.