Victòria del Cadet A davant un Divisió d’Honor

Segon partit de pretemporada del Cadet A i nova victòria, i una altra vegada deixant la porteria a zero. Es van enfrontar el Sant Cugat de Divisió d’Honor i van guanyar amb un resultat de 2-0.

El partit va estar controlat en tot moment per la Grama amb franges de joc de gran nivell. A la primera meitat Maxim va posar l’1-0 després d’una bona jugada col·lectiva. A la segona meitat va seguir la mateixa tònica i una altra vegada Maxim tornaria a marcar, aquesta vegada després d’un contraatac.

Segueixen les bones sensacions en l’equip tot i que encara queda molta feina per davant per seguir creixent com a equip.

Segundo partido de pretemporada del Cadete A y nueva victoria, y otra vez dejando la portería a cero. Se enfrentaron al Sant Cugat de División de Honor y ganaron con un resultado de 2-0.

El partido estuvo controlado en todo momento por la Grama con franjas de juego de gran nivel. En la primera mitad Maxim puso el 1-0 tras una buena jugada colectiva. En la segunda mitad siguió la misma tónica y otra vez Maxim volvería a marcar, esta vez tras un contraataque.

Siguen las buenas sensaciones en el equipo pese a que todavía queda mucho trabajo por delante para seguir creciendo como equipo.