Preparats per al debut a casa

L’equip de José Antonio García Escribano va començar la temporada de la millor manera després de la seva victòria per 0-1 davant la Montañesa. Ara arriba el debut a casa davant un equip que també va aconseguir sumar els tres primers punts a la lliga.

Diumenge 10 de setembre a les 11:45 hores al Municipal de la Grama. I en directe per http://gramaradio.cat/

El FC Cardedeu igual que la FE Grama és un equip debutant a la categoria. La temporada passada van fer història en proclamar-se campions del Grup 4 de Segona Catalana, obtenint l’ascens directe a Primera Catalana. La plantilla segueix sent la mateixa amb algun reforç per intentar assegurar aviat la permanència. Van debutar a casa amb victòria per 2-1 davant el CE Farners.

11montagrama

El equipo de José Antonio García Escribano empezó la temporada de la mejor manera tras su victoria por 0-1 ante la Montañesa. Ahora llega el debut en casa ante un equipo que también consiguió sumar los tres primeros puntos de liga.

El domingo 10 de septiembre a las 11:45 horas en el Municipal de la Grama. Y en directo por http://gramaradio.cat/

El FC Cardedeu al igual que la FE Grama es un equipo debutante en la categoría. La temporada pasada hicieron historia al proclamarse campeones del Grupo 4 de Segunda Catalana, obteniendo el ascenso directo a Primera Catalana. La plantilla sigue siendo la misma con algún refuerzo para intentar asegurar pronto la permanencia. Debutaron en casa con victoria por 2-1 ante el CE Farners.