Tres punts d’or per començar

11montagrama

La temporada 2017/18 va començar de la millor manera possible per a la Fundació Esportiva Grama després de sumar els seus primers tres punts en derrotar el CF Montañesa per la mínima (0-1). Els pupils de José Antonio García Escribano van realitzar un partit molt complet.

Els primers compassos del xoc van ser molt igualats i emocionants, cap dels dos equips aconseguia apoderar-se de la pilota i tampoc trepitjaven l’àrea. En el primer quart de joc tan sols vam poder veure dos xuts, un per a cada equip i tots dos als núvols. Amb la Grama a poc a poc ensenyorint-se del joc van arribar les ocasions clares, totes de color blau.

Al minut 20 un magistral llançament de falta del capità Roberto Morales va estar a punt de colar-se a la porteria rival però el porter amb una gran aturada evitaria el gol. Quatre minuts més tard arribaria el 0-1, Cristóbal va rebre una bona passada de Lolo i després d’anar-se’n del seu defensor va afusellar al porter. Amb avantatge al marcador els colomencs es van fer encara més superiors a la Montañesa.

Cristóbal va estar molt a prop de marcar el segon però el porter rival ho va evitar amb una bona parada. Els de García Escribano van desplegar un gran joc, portant el control, movent la pilota d’un costat a un altre, buscant el gol i en l’apartat defensiu perfectes sense patir. Abans del descans la Montañesa va provar per primera vegada a Toni Texeira amb un xut ben aturat pel porter, l’únic acostament amb perill local a la primera part unit a dos córners que van acabar en res.

iniciomontagrama

Després del pas pas per vestidors la Montañesa va realitzar dos canvis i va prémer des de l’inici a la recerca de l’empat. La Bombonera de Nou Barris estrenyia però la Grama no es venia a baix i seguia forta sobre el terreny de joc, Cristóbal va provar des de lluny en un dels pocs intents que va tenir el seu equip a la segona meitat.

El joc directe i intens dels locals van ser frenats en tot moment pels blaus que sempre van estar defensivament ordenats i segurs en defensa, el tàndem Rojas-Juan Carlos va estar descomunal i les bandes defensades magistralment per Sergio González i Toshiki, tots ells recolzats per Edu Soler recuperant moltes pilotes i pels seus companys sempre atents a les marques i en tant tocava pressionar.

El perill local arribava amb pilotes penjades en faltes o córners però Texeira no va haver de realitzar cap parada. Al minut 70 una falta penjada a l’àrea acabaria en gol, però el davanter havia empès al defensor blau i l’àrbitre va anul·lar el gol local. Minuts després va poder haver arribat el 0-2 en un contraatac que Lamin va finalitzar fregant el pal. La Grama va controlar bé els minuts finals i es va endur la victòria.

 FITXA DEL PARTIT

La temporada 2017/18 empezó de la mejor manera posible para la Fundació Esportiva Grama tras sumar sus primeros tres puntos en derrotar al CF Montañesa por la mínima (0-1). Los pupilos de José Antonio García Escribano realizaron un partido muy completo.

Los primeros compases del choque fueron muy igualados y emocionantes, ninguno de los dos equipos conseguía apoderarse de la pelota y tampoco pisaban el área. En el primer cuarto de juego tan solo pudimos ver dos disparos, uno para cada equipo y ambos a las nubes. Con la Grama poco a poco adueñándose del juego llegaron las ocasiones claras, todas de color azul.

En el minuto 20 un magistral lanzamiento de falta del capitán Roberto Morales estuvo cerca de colarse en la portería rival pero el portero con un paradón evitaría el gol. Cuatro minutos más tarde llegaría el 0-1, Cristóbal recibió un buen pase de Lolo y tras marcharse de su defensor fusiló al portero. Con ventaja en el marcador los colomenses se hicieron todavía más superiores a la Montañesa.

Cristóbal estuvo muy cerca de marcar el segundo pero el portero rival evitó con una buena parada. Los de García Escribano desplegaron un gran juego, llevando el control, moviendo la pelota de un lado a otro, buscando el gol y en el apartado defensivo perfectos sin sufrir. Antes del descanso la Montañesa probó por primera vez a Toni Texeira con un disparo bien detenido por el guardameta, el único acercamiento con peligro local en la primera parte unido a dos córners que acabaron en nada.

iniciomontagrama

Tras el paso paso por vestuarios la Montañesa realizó dos cambios y apretó desde el inicio en busca del empate. La Bombonera de Nou Barris apretaba pero la Grama no se venía abajo y seguía fuerte sobre el terreno de juego, Cristóbal probó desde lejos en uno de los pocos intentos de tuvo su equipo en la segunda mitad.

El juego directo e intenso de los locales fueron frenados en todo momento por los azules que siempre estuvieron defensivamente ordenados y seguros en defensa, el tándem Rojas-Juan Carlos estuvo descomunal y las bandas defendidas magistralmente por Sergio González y Toshiki, todos ellos apoyados por Edu Soler recuperando muchas pelotas y por sus compañeros siempre atentos en las marcas y en cuando tocaba presionar.

El peligro local llegaba con balones colgados en faltas o córners pero Texeira no tuvo que realizar ninguna parada. En el minuto 70 una falta colgada al área acabaría en gol, pero el delantero había empujado al defensor azulón y el árbitro anuló el tanto local. Minutos después pudo haber llegado el 0-2 en un contraataque que Lamin finalizó rozando el palo. La Grama controló bien los minutos finales y se llevó la victoria.