Victòria de la Grama en el debut de pretemporada

28/07/2018

La Grama debuta, en el seu primer partit de pretemporada, amb victòria per 1-0 davant el CF Gavà al Municipal.

La Grama, amb moltes cares noves, va afrontar el primer partit de pretemporada davant el Gavà.

El partit va començar amb un Gavà buscant la sorpresa, dinàmic i persistent, però la Grama es va mostrar bastant sòlida en defensa.

A poc a poc la Grama es va anar fent amb el control del partit, defensiva i ofensivament.

Van arribar els canvis: van entrar Rachid, Cazorla, Campos, Edgar, Duarte, Ñito i Llorenç, en lloc de Joel, Rojas, Canelada, Javi, Buba, Lolo i Cristóbal.

Va ser en un córner, rematat pel debutant Llorenç, quan la Grama es va posar per davant; 1-0. Amb la mateixa dinàmica de joc i resultat es va arribar al descans.

A la mitja part van entrar Martí Tapia, Lucas Álvarez i Àngel. El partit va seguir la mateixa dinàmica que a la primera part; atacs, encara que sense gran profunditat, i una defensa consistent i sòlida de la Grama. Poc després va ser el torn de Litri i Alfi, per tancar la roda de canvis.

El partit, tot i els nombrosos canvis no sota de nivell en cap moment. Victòria de la Grama en el debut de pretemporada amb minuts per a tots els jugadors, excepte el lesionat Fran Piera, i per Juvenils del club, que van demostrar una gran adaptació al treball de l’equip.

11 titular: Texeira (P), Canelada, Juan Carlos, Rojas, Joel, Chica, Coke, Buba, Lolo, Omar i Cristóbal.

La Grama debuta, en su primer partido de pretemporada, con victoria por 1-0 ante el CF Gavà en el Municipal.

La Grama, con muchas caras nuevas, afrontó el primer partido de pretemporada ante el Gavà.

El partido empezó con un Gavà buscando la sorpresa, dinámico y persistente, pero la Grama se mostró bastante sólida en defensa.

Poco a poco la Grama se fue haciendo con el control del partido, defensiva y ofensivamente.

Llegaron los cambios: entraron Rachid, Cazorla, Campos, Edgar, Duarte, Ñito y Llorenç, en lugar de Joel, Rojas, Canelada, Chica, Buba, Lolo y Cristóbal.

Fue en un saque de esquina, rematado por el debutante Llorenç, cuando la Grama se puso por delante; 1-0. Con la misma dinámica de juego y resultado se llegó al descanso.

A la media parte entraron Martí Tapia, Lucas Álvarez y Ángel. El partido siguió la misma dinámica que en la primera parte; ataques, aunque sin gran profundidad, y una defensa consistente y sólida de la Grama. Poco después fue el turno de Litri y Alfi, para cerrar la rueda de cambios.

El partido, a pesar de los numerosos cambios no bajo de nivel en ningún momento. Victoria de la Grama en el debut de pretemporada con minutos para todos los jugadores, excepto el lesionado Fran Piera, y para Juveniles del club, que demostraron una gran adaptación al trabajo del equipo.