Gol al 93 i a la següent ronda

29/07/2018

El primer partit oficial de la temporada 2018/19 es va saldar amb victòria per 1-0 de la Fundació Esportiva Grama davant el CE Sabadell FC en la 1ª Ronda de la Copa Catalunya. Per als de Toni Díaz era el segon partit de la pretemporada i el primer oficial, un dia històric per a l’entitat i també il·lusionant.

Primera meitat molt equilibrada, joc igualat i poques oportunitats de gol. Van ser els visitants els que van avisar amb una rematada de cap al que va respondre Toni Texeira amb una bona mà. A la mitja hora de joc la Grama va respondre amb un cop de cap de Cristóbal que va marxar per sobre del travesser.

Abans del descans vam tornar a veure a Toni aturant un tímid remat de cap del rival. Després d’uns primers 45 minuts sense sobresalts i igualats van arribar uns segons més emocionants. Al poc de començar la segona meitat Cristóbal ho va intentar amb una rematada alta.

Les parades de Toni Texeira van ser vitals per la victòria de la FE Grama.

Joc vistós, partit molt obert i més ocasions. Buba va estar també a prop però qui va fregar el gol, i fins a dues ocasions clares, va ser el Sabadell. Texeira va emergir com el gran heroi primer en el 64 en un mà a mà i després en el 88 amb una altra espectacular parada a la qual va mostrar els seus grans reflexos.

El xoc s’encaminava a la tanda de penals quan la Grama va ser mortal en un contraatac. Buba va començar l’atac, Lolo ho va seguir i va assistir al 9, Cristóbal va resoldre creuant la pilota a la porteria. Era el minut 93 i el gol va tancar el partit perquè ja res més va poder fer el Sabadell per evitar la seva eliminació de la Copa.

La U.At.Horta serà el proper rival de la FE Grama en la 2ª Ronda de la Copa Catalunya, un partit que es disputarà al Municipal el 4 o 5 d’agost.

Van jugar: Texeira (P), Joel, Juan Carlos, Rojas, Canelada, Javi Chica, Buba, Edgar, Ñito (Lolo, 80′), Omar (Duarte, 64′) i Cristóbal.

FOTOS DEL PARTIT

El primer partido oficial de la temporada 2018/19 se saldó con victoria por 1-0 de la Fundació Esportiva Grama ante el CE Sabadell FC en la 1ª Ronda de la Copa Catalunya. Para los de Toni Díaz era el segundo partido de la pretemporada y el primero oficial, un día histórico para la entidad y también ilusionante.

Primera mitad muy equilibrada, juego igualado y muy pocas oportunidades de gol. Fueron los visitantes quienes avisaron con un remate de cabeza al que respondió Toni Texeira con una buena mano. A la media hora de juego la Grama respondió con un cabezazo de Cristóbal que se marchó por encima del larguero.

Antes del descanso volvimos a ver a Toni parando un timido remate de cabeza del rival. Tras unos primeros 45 minutos sin sobresaltos e igualado llegaron unos segundos más emocionantes. Al poco de comenzar la segunda mitad Cristóbal lo intentó con un remate alto.

Juego vistoso, partido muy abierto y más ocasiones. Buba estuvo también cerca pero quien rozó el gol, y hasta en dos ocasiones claras, fue el Sabadell. Texeira emergió como el gran héroe primero en el 64 en un mano a mano y después en el 88 con otra espectacular parada en la que mostró sus grandes reflejos.

El choque se encaminaba a la tanda de penaltis cuando la Grama fue mortal en un contraataque. Buba comenzó el ataque, Lolo lo siguió y asistió al 9, Cristóbal resolvió cruzando la pelota a la portería. Era el minuto 93 y el gol cerró el partido pues ya nada más pudo hacer el Sabadell para evitar su eliminación de la Copa.

La U.At.Horta será el próximo rival de la FE Grama en la 2ª Ronda de la Copa Catalunya, un partido que se disputará en el Municipal el 4 o 5 de agosto.

Etiquetas: , , , , ,