Calendari Tercera Divisió (V). La Grama debuta fora.

30/07/2018

La temporada 2018/19 del Grup 5 de Tercera Divisió ja té calendari oficial. Una campanya diferent al tenir 21 equips, entre ells estará la Fundació Esportiva Grama que farà el seu debut fora de Santa Coloma.

Diumenge 19 d’agost en El Canyars el conjunt de Toni Díaz jugará el primer partit de lliga davant la UE Castelldefels. A la semana següent arribará el debut al Municipal de la Grama davant del FC Ascó. La lliga es tancará el 19 de maig, jornada 42, a casa davant l’EC Granollers.

A les jornades 18 i 39 la FE Grama tendrá les seves jornades de descans. Hi haurà diverses jornades que es disputin entre setmana.

CALENDARI COMPLET

[divider]

La temporada 2018/19 del Grupo 5 de Tercera División ya tiene calendario oficial. Una campaña diferente al tener 21 equipos, y entre ellos estará la Fundació Esportiva Grama que hará su debut fuera de Santa Coloma.

El domingo 19 de agosto en Els Canyars el conjunto de Toni Díaz jugará el primer partido de liga ante la UE Castelldefels, a las 19:30 horas. A la semana siguiente llegará el debut en el Municipal de la Grama frente al FC Ascó. La liga se cerrará el 19 de mayo, jornada 42, en casa ante el EC Granollers.

En las jornadas 18 y 39 la FE Grama tendrá sus jornadas de descanso. Habrán varias jornadas que se disputen entre semana.

CALENDARIO COMPLETO