Donant la cara

La FE Grama va debutar en el Torneig dels Històrics del Futbol Català amb victòria (1-0) davant el Júpiter.

El partit va començar amb tempteig entre els dos equips, però les dues primeres ocasions, sense excessiu perill, van ser dels de la Verneda.

A poc a poc la Grama s’anava acoblant en el terreny de joc, per acabar dominant les possessions de la pilota en camp contrari.

Lolo, després d’un robatori de Martí Tapia, va tenir un mà a mà amb el porter, que va acabar fora. Poc després Llorenç tenia una altra ocasió davant d’un centre lateral, però la rematada va ser fluix.

Ara sí, en el minut 41 del partit, Llorenç a centre de Buba, va marcar el 1-0 definitiu.

En el següent partit la Grama estava obligada a guanyar al CF Badalona, ​​que va fer valer la condició de categoria i els 45 minuts previs que havia disputat davant el Júpiter, per dominar a la Grama, que va estar descansant abans de jugar el partit, durant els primers 15 minuts.

Les arribades per banda eren el perill principal del Badalona. A poc a poc la Grama va ser igualant el partit, sense arribar a tenir ocasions clares de gol.

Al final del partit, després d’un rebuig i una segona jugada, el Badalona es va plantar davant Toni per fer l’1-0 definitiu.

Davant el Badalona i Júpiter, vam poder veure jugadors del Juvenil A de l’any passat, com Àngel, Litri, Alex Camps i Duarte.

La FE Grama debutó en el Torneig dels Històrics del Futbol Català con victoria (1-0) ante el Júpiter.

El partido comenzó con tanteo entre los dos equipos, pero la dos primeras ocasiones, sin excesivo peligro, fueron de los de la Verneda.

Poco a poco la Grama se iba acoplando en el terreno de juego, para acabar dominando las posesiones de la pelota en campo contrario.

Lolo, tras un robo de Martí Tapia, tuvo un mano a mano con el portero, que acabó fuera. Poco después Llorenç tenía otra ocasión ante un centro lateral, pero el remate fue flojo.

Ahora sí, en el minuto 41 del partido, Llorenç a centro de Buba, marcó el 1-0 definitivo.

En el siguiente partido la Grama estaba obligada a ganar al CF Badalona, quien hizo valer la condición de categoría y los 45’ previos que había disputado ante el Júpiter, para dominar a la Grama, que estuvo descansando antes de jugar el partido, durante los primeros 15 minutos.

Las llegadas por banda eran el peligro principal del Badalona. Poco a poco la Grama fue igualando el partido, sin llegar a tener ocasiones claras de gol.

Al final del partido, tras un rechace y una segunda jugada, el Badalona se plantó ante Toni para hacer el 1-0 definitivo.

Ante el Badalona y Júpiter, pudimos ver jugadores del Juvenil A del año pasado, como Ángel, Litri, Alex Campos y Duarte.