Una de freda i una de calenta per als nostres Prebenjamins.

Prebenjamí A:

Espectacular partit del prebenjamí A que es jugava molt en aquest partit contra el segon classificat.
El primer quart va ser fred sense transicions i amb poques opcions. El Sant Andreu molt ben posicionat defensava sense molts problemes i en un córner va marcar el primer gol.
En el segon quart el gram estrènyer i va començar a crear molt perill i va aconseguir marcar l’1 a 1. Amb aquest marcador va acabar la primera part. A la segona clar domini de la Grama, que tenia embotellat el Sant Andreu i així van aconseguir 3 gols que li permeten seguir lluitant pels llocs de dalt.
La setmana que ve el Sistrells A ens visita.

Espectacular partido del prebenjamín A que se jugaba mucho en este partido contra el segundo clasificado.
El primer cuarto fué frío sin transiciones y con pocas opciones. El Sant Andreu muy bien posicionado defendía sin muchos problemas y en un córner marcó el primer gol.
En el segundo cuarto la grama apretó y empezó a crear mucho peligro y logró marcar el 1 a 1. Con este marcador acabó la primera parte. En la segunda claro dominio de la Grama, que tenía embotellado al Sant Andreu y así lograron 3 goles que le permiten seguir luchando por los puestos de arriba.
La semana que viene el Sistrells A nos visita.

Prebenjamí B:

Ut Parc 4
Pre b 0

Partit difícil contra el líder que no havia cedit cap punt des del començament de lliga.

Comencem bé la trobada. El seu poder físic el anul·lem a força de treball i solidaritat entre companys. El primer gol va ser un cop molt dur però seguim competint. Aguantàvem bé els seus atacs i generàvem perill. Es va intentar però no va poder ser a poc a poc al Parc amb el seu major pegada va decantar el partit a favor seu. Potser molt voluminós el resultat per al que es va veure al terreny de joc.

Ud Parc 4
Pre b 0

Partido difícil contra el líder que no había cedido ningún punto desde el comienzo de liga.

Empezamos bien el encuentro. Su poderío físico lo anulamos a base de trabajo y solidaridad entre compañeros. El primer gol fué un mazazo pero seguimos compitiendo. Aguantabamos bien sus ataques y generabamos peligro. Se intentó pero no pudo ser poco a poco el Parc con su mayor pegada decantó el partido a su favor. Quizá muy abultado el resultado para lo que se vió en el terreno de juego.

Prebenjamí C:

Preb C: 2-2 a casa contra el Cornellà, partit molt encallat on ens hem entestat a arribar fins a la línia de porteria amb la pilota i no chutabamos … moltíssims córners i molt adormits tot el partit, a seguir treballant per recuperar el liderat de nou.

Preb C: 2-2 en casa contra el Cornellá, partido muy atascado donde nos hemos empeñado en llegar hasta la línea de portería con la pelota y no chutabamos… muchisimos córners y muy dormidos todo el partido, a seguir trabajando para recuperar el liderato de nuevo.

Prebenjamí D:

Can Buixeres 7-0 Prebenjamí D: Partit molt complicat contra un rival que es juga la lliga. Vam començar forts però quan ens marquen el primer gol l’equip s’ensorra. Teníem baixes importants en defensa i intentem fer el que vam poder.

Can buixeres 7-0 Prebenjamin D: Partido muy complicado contra un rival que se juega la liga. Empezamos fuertes pero en cuanto nos marcan el primer gol el equipo se viene abajo. Teníamos bajas importantes en defensa e intentamos hacer lo que pudimos.

Prebenjamí E:

El partit va començar molt desigualdo per Singuerlín, en canvi nosaltres vam dominar tot el partit. Se’ns va posar una mica igual a les dues ultimes parts però vam aconseguir la victòria amb un 1-3 gràcies als tres gols del nostre medi. I ells ens van ficar un gol per un error de defensa.

El partido empezó muy desigualdo para Singuerlín, en cambio nosotros dominamos todo el partido. Se nos puso una poco igual a las dos ultimas partes pero conseguimos la victoria con un 1-3 gracias a los tres goles de nuestro medio. Y ellos nos metieron un gol por un fallo de defensa.