Bona arrencada de la segona volta pel Cadet C

Cadete A:

Cadet A 2 Llefià 1
El cadet A remunta i deixa els tres punts a casa.
Partit travat i irregular del conjunt local que va acabar remuntant més per fe i sacrifici que per bon joc.
El partit va començar amb l’equip colomenc revolucionat i propiciant diversos errors fruit de la precipitació. La Llefi amb un fútbol directe, esperava l’error dels blaus per atacar amb pilotes a l’esquena. La Grama disposaria de dues ocasions clares que acabaria errant i després d’una d’elles el Llefià aconseguiria avançar-se al marcador al minut 27 després d’una bona combinació dels seus davanters. Moments de desconcert local, que esperaven més al final de la primera part per redirigir la trobada de buscar l’empat.
Després del descans, els colomencs van sortir a buscar la remuntada, i liderats per Oliver acabarien doblegant al conjunt de Badalona. El davanter local anotaria de penal el 1-1 al minut 72, i 3 minuts més tard aconseguiria el 2-1. Encara va tenir una més ell punta blau per fer el 3-1, però aquest cop la pilota es va estavellar al travesser.

Cadete A 2 Llefia 1
El cadete A remonta y deja los tres puntos en casa .
Partido trabado e irregular del conjunto local que acabó remontándo más por fé y sacrificio que por buen juego.
El partido empezó con el equipo colomense revolucionado y propiciando diversos errores fruto de la precipitación. La Llefi con un fútbol directo , esperaba el error de los azules para atacar con balones a las espaldas. La grama dispondría de dos ocasiones claras que acabaría errando y tras una de ellas el Llefia lograría adelantarse en el marcador en el minuto 27 tras una buena combinación de sus delanteros. Momentos de desconcierto local , que esperaban más el final de la primera parte para redirigir el encuentro que buscar el empate.
Tras el descanso , los colomenses salieron a buscar la remontada , y liderados por Oliver acabarían doblegando al conjunto de Badalona. El delantero local anotaría de penalti el 1-1 en el minuto 72, y 3 minutos más tarde lograría el 2-1. Aún tuvo una más él punta azulon para hacer el 3-1, pero esta vez el balón se estrelló en el larguero.

Cadete B:

Ytfa 1-3 CB, partit que comença molt bé a la sortida d’un córner que marca Castaño (que està de dolç) de cap, era el 0-1 minut 3, després tenim un parell de situacions clares per al nostre Killer Raúl al q li fan falta i l’àrbitre, (estava acollonit per ser Sant Roc) no xiulava res, ells amb pilota no ho feien malament i en una aproximació marquen el 1-1, nosaltres sense estar malament no trobàvem línies de passada i el joc no era fluid, però tot i així en una arribada a l’àrea li fan un penal clamorós a Raúl que aquesta vegada sí que xiula, el transforma Castaño que està amb molta confiança.
La segona part fem uns retocs i ens fem amb el control, vam començar a arribar clarament a la seva àrea i una jugada ben trenada Jean Paul arriba a línia de fons, centra, i Raúl marca el 1-3 d’un esplèndid cop de cap, a partir de aquí ens comencen a donar hòsties i fer faltes i el partit s’acaba així, ha ressaltar la virilitat i l’honestedat dels meus jugadors que els han dit de tot i enganxat i han aguantat …. l’àrbitre no ha sabut aturar el joc brut del rival tant pegant i insultant, és una pena que passin aquestes coses però …

Ytfa 1-3 CB, partido que empieza muy bien a la salida de un córner que marca Castaño (que está de dulce) de cabeza, era el 0-1 minuto 3,luego tenemos un par de situaciones claras para nuestro Killer Raúl en el q le hacen falta y el árbitro,(estaba acojonado por ser San Roque) no pitaba nada, ellos con balón no lo hacían mal y en una aproximación marcan el 1-1, nosotros sin estar mal no encontrábamos líneas de pase y el juego no era fluido, pero aún así en una llegada al área le hacen un penal clamoroso a Raúl que esta vez sí que pita, lo transforma Castaño que está con mucha confianza.
La segunda parte hacemos unos retoques y nos hacemos con el control, empezamos a llegar claramente a su área y una jugada bien trenzada Jean Paul llega a línea de fondo, centra, y Raúl marca el 1-3 de un espléndido cabezazo, a partir de ahí nos empiezan a dar ostias y hacer faltas y el partido se acaba así, ha resaltar la hombría y la honestidad de mis jugadores que les han dicho de todo y pegado y han aguantado….el árbitro no ha sabido parar el juego sucio del rival tanto pegando e insultando,es una pena que pasen estás cosas pero …

Cadete C:

Cadet C4
At Palmell 1
Bona arrencada de la segona volta pel Cadet C. Arribaven al descans amb un solitari gol de Moha i amb molts dubtes i errors departeix dels dos equips. A la segona meitat la Grama no li va donar opció al visitant. Estima’t sentenciava el partit amb dos gols. Més tard arribaria el quart gol i el tercer de Estima’t després d’una gran jugada de Franco.

Cadete C 4
At La Palma 1
Buen arranque de la segunda vuelta para el Cadete C. Llegaban al descanso con un solitario gol de Moha y con muchas dudas y errores departe de los dos equipos. En la segunda mitad la Grama no le dió opción al visitante. Ámate sentenciaba el partido con dos goles. Más tarde llegaría el cuarto gol y el tercero de Ámate después de una gran jugada de Franco.

Fotos del partido: https://photos.google.com/share/AF1QipMeqBZs-RyQdpSJkF6YFSfLoCPkhNn7vxpEZVzEU4_-qYqyXv3yuybJNK2GTNWy7Q?key=X3lPd0twZ0MwaFBENmlkZ0hiVkc3T0lxTDdOWGFB

Cadete D:

Young talent juny cadet D 2. Partit molt dolent en el qual mai vam entrar en joc ens van marcar aviat, vam tenir en tres ocasions l’empat, la segona part domini estèril de la pilota ia la contra ens van matar.

Young talent 6 cadete D 2. Partido muy malo en el que nunca entramos en juego nos marcaron pronto, tuvimos en tres ocasiones el empate, la segunda parte dominio estéril del balón y a la contra nos mataron.

Cadete E:

Cadet E 2-0 Diagonal

L’equip volia seguir amb la bona dinàmica de competència que portàvem, i així ha estat.

El partit començava tal com anava a acabar, amb la pilota en la nostra possessió, avui s’ha gaudit d’un molt bon futbol, ​​faltant una mica de ritme en la primera part, però amb gairebé tota la possessió per a nosaltres, l’únic que ha faltat ha estat colpejar a porteria, que amb dos xuts a la primera part ens hem anat 1-0.

Segona part mateix paper, la pilota nostre durant gairebé tot el temps, sense donar cap opció de contra ni possessió mínima al rival, amb un gol més tancàvem el partit.

Cadete E 2-0 Diagonal

El equipo quería seguir con la buena dinámica de competencia que llevábamos, y así ha sido.

El partido comenzaba tal y como iba a terminar, con el balón en nuestra posesión, hoy se ha disfrutado de un muy buen fútbol, faltando un poco de ritmo en la primera parte, pero con casi toda la posesión para nosotros, lo único que ha faltado ha sido golpear a portería, que con dos chutes en la primera parte nos hemos ido 1-0.

Segunda parte mismo papel, el balón nuestro durante casi todo el tiempo, sin dar ninguna opción de contra ni posesión mínima al rival, con un gol más cerrábamos el partido.

Cadete F:

Cf 0 Sistrell 7 Primers 20 minuts molt bons fins que vam encaixar el 1r baixem els braços i tot va ser perduas, sense actitud, gols tontos i sense jugar a res. Només queda treballar i treballar, no hi ha més.

Cf 0 sistrell 7 Primeros 20 minutos muy buenos hasta que encajamos el 1º bajamos los brazos y todo eran perdidas, sin actitud, goles tontos y sin jugar a nada. Solo queda trabajar y trabajar, no hay más.