Partit molt disputat del Juvenil A

Juvenil A:

Partit molt disputat en què el joc directe va ser el protagonista del partit. Primera part en la que el rival ens va donar el domini esperant per poder sortir a la contra. No vam concedir grans ocasions i sí, vam tenir un parell d’elles en les botes de Montalbán i Cabrera per poder avançar-nos. El nostre poc encert va fer que ens anéssim amb un empat al descans. La segona part va tenir el mateix guió, en una bona jugada individual d’Àngel vam aconseguir avançar-nos, però novament ens van empatar en una jugada a pilota aturada. D’aquí al final, vam tenir un parell de bones ocasions per poder endur-nos el partit però ens va fallar la punteria.

Partido muy disputado en el que el juego directo fué el protagonista del partido. Primera parte en la que el rival nos dió el dominio esperando para poder salir a la contra. No concedimos grandes ocasiones y sí, tuvimos un par de ellas en las botas de Montalbán y Cabrera para poder adelantarnos. Nuestro poco acierto hizo que nos fuéramos con un empate al descanso. La segunda parte tuvo el mismo guión, en una buena jugada individual de Ángel conseguimos adelantarnos, pero nuevamente nos empataron en una jugada a balón parado. De ahí al final, tuvimos un par de buenas ocasiones para poder llevarnos el partido pero nos falló la puntería.

Juvenil B:

Tres punts més que ens acosten als llocs de dalt, seguim retallant però sempre sabent que és difícil però no impossible, amb els peus a terra, el partit entra en una dinàmica en la primera part amb un control gairebé absolut de la pilota i les ocasions, un parell de tirs a porta del rival però ben solucionat pel nostre porter.
Manejant totes les facetes del joc en la primera part, amb la bona feina de les setmanes en les sessions diàries, bona mobilitat dels jugadors sense pilota que creen moltíssimes línies de passada, i generant espais tant en els passadissos centrals amb externs, així arriben els tres gols un d’ells en una falta lateral, llançada on més mal fa.
La segona part ja és una altra història, passa el que menys vol un entrenador en els minuts inicials, encaixar un gol molt ràpid, i donar-li ales al rival, a més d’una jugada desafortunada del nostre porter s’acosta als locals 2-3, amb una precipitació en les passades de seguretat, i en les transicions defensa / atac que ens fan perdre la pilota molt ràpid, però movem la banqueta donant un aire fresc que es veu reflectit als pocs minuts, tenint tres ocasions seguides, fins que arriba el gol de la tranquil·litat, amb un gran treball de pressió es genera el gol, i així estar tranquils, un partit dels que pateixes, però que aconsegueixes l’objectiu, sumar sumar i sumar.
Seguirem treballant.

Tres puntos más que nos acercan a los puestos de arriba, seguimos recortando pero siempre sabiendo que es difícil pero no imposible, con los pies en el suelo , el partido entra en una dinámica en la primera parte con un control casi absoluto del balón y las ocasiones , un par de tiros a puerta del rival pero bien solucionado por nuestro portero.
Manejando todas las facetas del juego en la primera parte, con el buen trabajo de las semanas en las sesiones diarias , buena movilidad de los jugadores sin balón que crean muchísimas líneas de pase , y generando espacios tanto en los pasillos centrales con externos, así llegan los tres goles uno de ellos en una falta lateral, lanzada donde más daño hace .
La segunda parte ya es otra historia, ocurre lo que menos quiere un entrenador en los minutos iniciales , encajar un gol muy rápido , y darle alas al rival , además una jugada desafortunada de nuestro portero acerca a los locales 2-3, con una precipitación en los pases de seguridad, y en las transiciones defensa/ataque que nos hacen perder el balón muy rápido , pero movemos el banquillo dando un aire fresco que se ve reflejado a los pocos minutos , teniendo tres ocasiones seguidas , hasta que llega el gol de la tranquilidad, con un gran trabajo de presión se genera el gol , y así estar tranquilos , un partido de los que sufres, pero que consigues el objetivo , sumar sumar y sumar.
Seguiremos trabajando.

Juvenil C:

JC 2-4 DIAGONAL
Injusta derrota del Juvenil C a casa tot i el resultat. Primera part dominada totalment per l’equip local que no deixava de crear i fallar les ocasions que tenia, mentre l’equip visitant materialitzaven abril 3 xuts, acabant la mateixa amb el resultat de 1-3. A la segona meitat la fundació va sortir a remuntar el partit i de nou la falta de punteria va fer que el marcador acabés amb el resultat final de 2-4, marcant l’últim gol visitant en el minut 80 en una contra i acabant amb totes les possibilitats de remuntada de l’equip local.

JC 2-4 DIAGONAL
Injusta derrota del Juvenil C en casa a pesar del resultado. Primera parte dominada totalmente por el equipo local que no dejaba de crear y fallar las ocasiones que tenia, mientras el equipo visitante materializaban 3 de 4 chutes, acabando la misma con el resultado de 1-3. En la segunda mitad la fundación salió a remontar el partido y de nuevo la falta de punteria hizo que el marcador acabase con el resultado final de 2-4, marcando el ultimo gol visitante en el minuto 80 en una contra y acabando con todas las posibilidades de remontada del equipo local.