Partit boníssim de l’Infantil A

Infantil A:

Partit de dos equips de molt nivell físic i dur. L’infantil A sabia que no seria un partit fàcil, ja que era un equip alt fort i que jugava al límit. La Monta va sortir al màxim amb el canvi d’entrenador que van tenir divendres i tota la feina que havíem fet aquesta setmana amb els posicionaments no valia per a res. La ma es va posar la granota de treball i Kevin va obrir el marcador a la primera part que va ser molt disputada encara que ells no van generar molt perill. A la segona part Adria res més treure marca el 2n i la Monta va caure, l’Infantil ja va ser superior al rival i Kevin va marcar el 3r. Partit dur que ens sentim orgullosos ja que es va jugar com un equip unit i amb moltes ajudes en el mig camp i en defensa. Són partits d’un altre nivell però són partits que marquen la diferència, com a equip i unes vegada més ells no van fallar.

Partido de dos equipos de mucho nivel físico y duro. El infantil A sabía que no iba a ser un partido fácil, ya que era un equipo alto fuerte y que jugaba al límite. La Monta salió a tope con el cambio de entrenador que tuvieron el viernes y todo el trabajo que habíamos realizado está semana con los posicionamientos no valía para nada. La grama se puso el mono de trabajo y Kevin abrió el marcador en la primera parte que fué muy disputada aunque ellos no generaron mucho peligro. En la segunda parte Adria nada más sacar marca el 2º y la Monta se vino abajo, el Infantil ya fué superior al rival y Kevin marcó el 3º. Partido duro que nos sentimos orgullosos ya que se jugó como un equipo unido y con muchas ayudas en el medio campo y en defensa. Son partidos de otro nivel pero son partidos que marcan la diferencia, como equipo y unas vez más ellos no fallaron.

Fotos del partido: https://photos.google.com/album/AF1QipMixhNtKBT3CAYODCR2MJy6MIegzhqNDvme99T_

 

Foto: Pedro González

Infantil B:

Juguem contra l’últim classificat però això no volia dir que fos fluixet. Nosaltres vam tenir el control del partit creant nombroses ocasions en les quals vam anar anotant successivament fins al final. Bon partit dels nois, superioritat al camp i jugant la pilota, fent transicions i tenint ocasions de gol. Vam aconseguir els tres punts però toca seguir treballant.

 

Jugamos contra el último clasificado pero eso no quería decir que fuera flojito. Nosotros tuvimos el control del partido creando numerosas ocasiones en las cuales fuimos anotando sucesivamente hasta el final. Buen partido de los chicos, superioridad en el campo y jugando la pelota, haciendo transiciones y teniendo ocasiones de gol. Conseguimos los tres puntos pero toca seguir trabajando.

Infantil C:

Partit al camp del líder … vam començar molt bé, tenint la pilota i tenint diverses ocasions, però el rival a una pilota llarga, trec un penal i tot es va fer costa amunt … seguim dominat però si aconseguir marcar. A la segona part només començar, un error de comunicació, va venir el 2. Vam atacar i en una falta, que va donar al pal, Mamadou va ficar el nostre primer gol. I finalment en el descompte va caure el 3r per al local. Felicitar als jugadors per l’actitud.

Partido en el campo del líder…empezamos muy bien,teniendo el balón y teniendo varias ocasiones,pero el rival en un balón largo,saco un penalti y todo se hizo cuesta arriba…seguimos dominado pero si conseguir marcar. En la segunda parte nada más empezar,un error de comunicación,vino el 2. Atacamos y en una falta,que dió al palo, Mamadou metió nuestro primero gol. Y finalmente en el descuento cayó el 3º para el local. Felicitar a los jugadores por la actitud.

Infantil D:

Les Corts 7 infantil D 3
Partit desastrós i molt malament.
I no dic res més.

Les Corts 7 infantil D 3
Partido desastroso y muy mal .
Y no digo nada mas.

Infantil E:

Poblenou 2-5 Infantil I

Partit molt intens des del minut un. Vam sortir amb les coses molt clares i volent portar-nos aquests tres punts que ens feien falta. Hem lluitat cada pilota i tot i que hem tingut moltes jugades a la primera part només hem pogut finalitzar amb èxit tres. Dues errades en defensa ens han costat dos gols del rival. A la mitja part ens hem anat 2-3 guanyant. Podíem fer molt més i ho sabíem. A la segona part hem seguit lluitant, el rival ens ho intentava posar difícil però finalment no han pogut parar-nos i hem marcat aquests dos últims gols per sentenciar el partit. Partit en el qual hem perdonat moltes jugades i el resultat podia haver estat millor.

Partit molt bo per la nostra part, últim partit de la primera volta i ens anem amb molt bon gust de boca. A seguir treballant i intentarem posar les coses difícils als equips en la Segon volta.

Poblenou 2-5 Infantil E

Partido muy intenso desde el minuto uno. Salimos con las cosas muy claras y queriendo llevarnos esos tres puntos que nos hacían falta. Hemos luchado cada balón y a pesar de que hemos tenido muchas jugadas en la primera parte solo hemos podido finalizar con éxito tres. Dos fallos en defensa nos han costado dos goles del rival. A la media parte nos hemos ido 2-3 ganando. Podíamos hacer mucho más y lo sabíamos. En la segunda parte hemos seguido luchando, el rival nos lo intentaba poner difícil pero finalmente no han podido pararnos y hemos marcado esos dos últimos goles para sentenciar el partido. Partido en el que hemos perdonado muchas jugadas y el resultado podía haber sido mejor.

Partido muy bueno por nuestra parte, último partido de la primera vuelta y nos vamos con muy buen sabor de boca. A seguir trabajando y a intentar poner las cosas difíciles a los equipos en la Segundo vuelta.