Continuem sumant !!!

Veterans:

Partit complicat davant un rival de mitja taula, FC Can Vidalet, molt lluitadors i que mai van donar el partit per perdut.
L’equip va començar amb ganes però a causa del mal estat del camp no era senzill fer el joc de toc que caracteritza a l’equip, amb el que hi havia moltes pèrdues de pilota que el Can Vidalet intentava aprofitar a la contra però una defensa molt atenta de la Fundació controlava sense més problemes.
Finalment gràcies a una contra els Veterans es van avançar i a partir d’aquest moment només hi va haver un equip sobre el camp i tot i que el Can Vidalet va arribar a marcar un gol en cap moment perill el partit amb un resultat final de F.E.Grama 4 – Can Vidalet 1.

Partido complicado ante un rival de media tabla, FC Can Vidalet, muy peleón y que nunca dió el partido por perdido.
El equipo comenzó con ganas pero debido al mal estado del campo no era sencillo realizar el juego de toque que caracteriza al equipo, con lo que había muchas pérdidas de balón que el Can Vidalet intentaba aprovechar a la contra pero una defensa muy atenta de la Fundación controlaba sin mayores problemas.
Finalmente gracias a una contra los Veteranos se adelantaron y a partir de ese momento solo hubo un equipo sobre el campo y aunque el Can Vidalet llegó a marcar un gol en ningún momento peligro el partido con un resultado final de F.E.Grama 4 – Can Vidalet 1