Una de freda i una de calenta dels nostres cadets

Cadet A:

CA 1-2 OLOT
Molt premi per a un Olot que només es va dedicar a tancar-i buscar el contraatac.
Bon partit del conjunt colomenc que tot i la superioritat i del bon tracte amb la pilota, no va poder transformar la seva superioritat en gols.
El partit començava amb la Fundació clarament amb la possessió de pilota i un Olot tancat en el seu propi camp. Els colomencs arriben fàcil a zona de finalització, però unes vegades l’última passada i altres centres laterals no eren del tot precisos. Precisament en un d’aquests centres laterals arribava el 1-0 obra d’un cop de cap de Tiburcio a centre de Victor, minuts després i en un dels escassos contraatacs de l’Olot una bona passada interior deixava al davanter visitant en un mà a mà amb Pere que era regatejat i fent el 1-1. Resultat amb el qual es va arribar al descans.
Segona part mateixa tònica, els blaus amb pilota i Olot defensant-se, eren diverses les ocasions dels de Santa Coloma, una rematada de cap d’Hernando i una falta de Javito era les més clares. Però no obstant això en el minut 66 havia de ser l’Olot qui fes l’1-2, després d’una centrada a l’àrea i una dubtosa falta al porter colomenc que el col·legiat no assenyala, la pilota seria refusada a la frontal on un jugador visitant treia un gran xut que es ficava al fons de la xarxa. Amb 14 minuts per davant, la Grama ho va intentar de totes les maneres, més ja amb cor que amb cap, però sense èxit. Injust resultat per al nostre CA, que va tornar a recuperar el seu bon joc després de dues setmanes fluixes.

CA 1-2 OLOT
Mucho premio para un Olot que solo se dedicó a encerrarse y buscar el contragolpe.
Buen partido del conjunto colomense que a pesar de la superioridad y del buen trato con balón, no pudo transformar su superioridad en goles.
El partido empezaba con la Fundación claramente con la posesion de balón y un Olot encerrado en su propio campo. Los colomenses llegan facil a zona de finalización, pero unas veces el último pase y otras los centros laterales no eran del todo precisos. Precisamente en uno de estos centros laterales llegaba el 1-0 obra de un cabezazo de Tiburcio a centro de Victor, minutos después y en uno de los escasos contragolpes del Olot un buen pase interior dejaba al delantero visitante en un mano a mano con Pedro que era regateado y haciendo el 1-1. Resultado con el que se llegó al descanso .
Segunda parte misma tónica, los azules con balón y Olot defendiéndose, eran varias las ocasiones de los de Santa Coloma, un remate de cabeza de Hernando y una falta de Javito era las más claras. Pero sin embargo en el minuto 66 iba a ser el Olot quien hiciera el 1-2, tras un centro al área y una dudosa falta al portero colomense que el colegiado no señala, el balón sería despejado a la frontal donde un jugador visitante sacaba un gran disparo que se metía al fondo de la red. Con 14 minutos por delante, la Grama lo intentó de todas las maneras, más ya con corazon que con cabeza, pero sin éxito. Injusto resultado para nuestro CA , que volvió a recuperar su buen juego tras dos semanas flojas.

Cadet B:

SANGRA 2 CB 2
Partit que tocava afrontar amb moltes ganes.
Rival directe i gran rival.
Començàvem guanyant el partit amb el primer gol bastant d’hora.
L’equip jugant molt bé movent la pilota i sense que les ocasions fossin gol. Sagna cap gol i ens anàvem 1-1 al descans.
Després d’una segona part llarga i una altra sense aprofitar les ocasions que hem tingut. Els locals han ficat el 2-1 i automàticament el nostre killer Raul als dos minuts ha ficat l’empat.
A partir d’ahi clarament l’equip que volia guanyar erem nosaltres. Jugandonosla als 3 defenses, canviant formació i l’atac, totalment al contrari d’ells, amb la mala sort de no ficar el 3-2 en diverses ocasions clares.
Toca seguir, una vegada mes.
1,2,3 programa !!

SANGRA 2 CB 2
Partido que tocaba afrontar con muchas ganas.
Rival directo y gran rival.
Empezabamos ganando el partido con el primer gol bastante temprano.
El equipo jugando muy bien moviendo el balón y sin que las ocasiones fueran gol. Sangra hacia gol y nos ibamos 1-1 al descanso.
Tras una segunda parte larga y otra vez sin aprovechar las ocasiones que hemos tenido. Los locales han metido el 2-1 y automáticamente nuestro killer Raul a los dos minutos ha metido el empate.
A partir de ahi claramente el equipo que queria ganar eramos nosotros. Jugandonosla a los 3 defensas, cambiando formacion y al ataque, totalmente al contrario de ellos, con la mala suerte de no meter el 3-2 en varias ocasiones claras.
Toca seguir, una vez mas.
1,2,3 grama!!

Cadet C:

Sant 3-Cadet C1
Molt mal partit del cadet C. Els locals van sortir endollats i jugant-se la permanència en primera i als 15 minuts s’avançarien al marcador, la Grama aconseguia empatar als pocs minuts però just abans del descans en dos errors de concentració i contundència arribarien dos gols més per als locals. La segona part seguiria el mateix guió i no es mouria el marcador.

Sant 3-Cadete C 1
Muy mal partido del cadete C. Los locales salieron enchufados y jugándose la permanencia en primera y a los 15 minutos se adelantarían en el marcador, la Grama lograba empatar a los pocos minutos pero justo antes del descanso en dos errores de concentración y contundencia llegarían dos goles más para los locales. La segunda parte seguiría el mismo guión y no se movería el marcador.

Cadet D:

Partit contra l’últim classificat, que al principi va plantar cara però amb el pas del temps i que nosaltres vam fer ostentació del nostre millor joc ens portem el gat a l’aigua.
El resultat va quedar en segon pla.

Partido contra el último clasificado, que al principio plantó cara pero con el paso del tiempo y que nosotros hicimos alarde de nuestro mejor juego nos llevamos el gato al agua.
El resultado quedó en segundo plano.

Cadet E:

Brafa 0-6 Cadet E
Partit molt complet tant amb pilota com sense pilota, molt superiors en tot moment i podent haver estat molt més voluminós el resultat.

Brafa 0-6 Cadete E
Partido muy completo tanto con balón como sin balón, muy superiores en todo momento y pudiendo haber sido mucho más abultado el resultado.

Cadet F:

Sense dades