Partit Molt igualat del Benjamí D

Benjamí A:

Badalona 4-3 Benjamí A

Benjamí B:

Fundació Europa 6-0 Benjamí B
Vam aguantar el primer quart 0-0, dos errors en el segon quart ens costen dos gols, tercer i últim quart sense forces ens cauen els altres gols.

Fundació Europa 6-0 Benjamín B
Aguantamos el primer cuarto 0-0, dos errores en el segundo cuarto nos cuestan dos goles, tercer y último cuarto sin fuerzas nos caen los demás goles.

Benjamí C:

Benjamí C 10-1 Pere Gol

Benjamí D:

Benjamin D 1-3 Sants C
Partit molt igualat on l’efectivitat del rival va fer decantar el partit. Dos primers quarts igualats, on arribant al descans amb dos gols visitants que van fer que la Grama hagués de sortir a per totes a la segona part. I així va ser quan va sortir amb tot però aquesta vegada va estar negada de cara al gol. I no queda una altra que seguir remant fins al final de temporada.

Benjamin D 1-3 Sants C
Partido muy igualado donde la efectividad del rival hizo decantar el partido. Dos primeros cuartos igualados, donde llegando al descanso con dos goles visitantes que hicieron que la Grama tuviera que salir a por todas en la segunda parte. Y asi fué cuando salió con todo pero esta vez estuvo negada de cara al gol. Y no queda otra que seguir remando hasta el final de temporada.

Benjamí E:

Partit poc vistós en el qual la meitat dels gols van arribar de córner, els nostres van controlar el partit cedint només una ocasió de gol al rival. Bon resueltado gràcies al nostre porter que va tenir una gran actuació.
Jupiter 0-6 Benjamí E

Partido poco vistoso en el que la mitad de los goles llegaron de corner, los nuestros controlaron el partido cediendo solo una ocasión de gol al rival. Buen resueltado gracias a nuestro portero que tuvo una gran actuación.
Jupiter 0 – 6 Benjamín E

Benjamí F:

Benjamí F 0-8U.D. Parc