Gran cap de setmana dels nostres Prebenjamins A i C.

Prebenjamí A:

5 victòria consecutiva del Prebenjamí A de la Grama davant un Llefià que va costar guanyar molt més del que posa el resultat. El Llefià es va col·locar molt bé sobre el camp, amb la línia defensiva fixa i esperant el contraatac. La Grama intentava tocar però els costava molt arribar amb perill a la porteria. Alguns canvis en el sistema van propiciar més espais i el tercer quart va ser demolidor amb un parcial de 4 a 0. A partir d’aquí, més espais i millor joc combinatiu.
La propera setmana ens visita el Cinc copes.

5 victoria consecutiva del Prebenjamín A de la Grama ante un Llefiá que costó ganar mucho más de lo que pone el resultado. El Llefiá se colocó muy bien sobre el campo, con la línea defensiva fija y esperando el contragolpe . La Grama intentaba tocar pero les costaba mucho llegar con peligro a la portería. Algunos cambios en el sistema propiciaron más espacios y el tercer cuarto fue demoledor con un parcial de 4 a 0. A partir de aquí, más espacios y mejor juego combinativo.
La próxima semana nos visita el Cinc copes.

Prebenjamí B:

Santa Eulàlia 4-2 Pre B
Partit on la falta de contundència i concentració ens penalitza amb 3 gols en els primers minuts.
En el segon quart vam començar a jugar més tranquils i vam aconseguir marcar el 3-1.
Al poc temps els locals aconseguirien el seu quart gol i certificaven la seva major enganxada cara a porta.
A la segona part millor plantats al camp i amb millor actitud s’aconsegueix reduir diferències amb el 4-2.
Sens dubte una part per a cada equip però l’encert cara a gol va ser del Santa Eulàlia.

Santa Eulalia 4-2 Pre B
Partido donde la falta de contundencia y concentración nos penaliza con 3 goles en los primeros minutos.
En el segundo cuarto empezamos a jugar más tranquilos y conseguimos marcar el 3-1.
Al poco tiempo los locales lograrían su cuarto gol y certificaban su mayor pegada cara a puerta.
En la segunda parte mejor plantados en el campo y con mejor actitud se consigue reducir diferencias con el 4-2.
Sin duda una parte para cada equipo pero el acierto cara a gol fue del Santa Eulalia.

Prebenjamí C:

Preb C: 9-0 Montanyesa
A casa i davant de la Montanyesa, en els primers cinc minuts. ens posem ràpid amb un 3-0, a partir d’aquí vam començar a fer passades i trenar jugades més elaborades, el rival no arribava a porteria i partit molt controlat.

Preb C: 9-0 Montanyesa
En casa y frente a la Montañesa, en los primeros cinco min. nos ponemos rápido con un 3-0, a partir de ahí empezamos a hacer pases y trenzar jugadas más elaboradas, el rival no llegaba a portería y partido muy controlado.

Prebenjamí D:

Prebenjamí D 0-1 Montanyesa
Partit molt enganyós perquè ens enfrontàvem a l’últim classificat però es van presentar amb tres jugadors de l’A Hem competit tot el que hem pogut i estic satisfet amb el treball de l’equip. Hi ha hagut ocasions en les dues porteries i finalment un gol fortuït d’un rebot de falta fa que el rival es porti el partit. L’equip ha lluitat fins al final i la sensacions són positives.

Prebenjamin D 0-1 Montañesa
Partido muy engañoso porque nos enfrentabamos al último clasificado pero se presentaron con tres jugadores del A. Hemos competido todo lo que hemos podido y estoy satisfecho con el trabajo del equipo. Ha habido ocasiones en ambas porterías y finalmente un gol fortuito de un rebote de falta hace que el rival se lleve el partido. El equipo ha luchado hasta el final y la sensaciones son positivas.

Prebenjamí E:

Sense dades