Bon partit de l’Infantil A

Infantil A:

Bon partit de l’Infantil A, amb actitud i sacrifici en un derbi on sabíem que ens ho posarien difícil. Primera part on ens trobem a un rival molt tancat al darrere amb cinc defenses i quatre mitjans, no aconseguíem entrar, les transicions en defensa eren lentes i a ells li donava temps de col·locar a nou jugadors enrere, al min. 25 vam fer dos canvis amb els quals vam fer que el partit circulés ràpid i ha arran d’això van venir els tres gols i amb aquest resultat ens vam anar al descans. A la segona part vam intentar alentir el joc amb transicions de cap a cap perquè ells es desgastessin ja que sabíem que ells amb aquest resultat havien d’anar a per totes. El resultat final 0-5, un partit molt treballat i que es nota que de vegades per molt que coneguis el rival jugar contra el líder sempre es juga de diferent manera, però vam saber reaccionar a temps ja que ells no van inquietar la porteria i un empat els sabia a victòria.
Toca seguir treballant i aprenent.

Buen partido del Infantil A, con actitud y sacrificio en un derbi donde sabíamos que nos lo iban a poner difícil. Primera parte donde nos encontramos a un rival muy encerrado atrás con cinco defensas y cuatro medios, no lográbamos entrar, las transiciones en defensa eran lentas y a ellos le daba tiempo de colocar a nueve jugadores atrás, en el min. 25 hicimos dos cambios con los cuales hicimos que el partido circulara rápido y ha raíz de ello vinieron los tres goles y con este resultado nos fuimos al descanso. En la segunda parte intentamos ralentizar el juego con transiciones de punta a punta para que ellos se desgastaran ya que sabíamos que ellos con este resultado tenían que ir a por todas. El resultado final 0-5, un partido muy trabajado y que se nota que a veces por mucho que conozcas al rival jugar contra el líder siempre se juega de diferente manera, pero supimos reaccionar a tiempo ya que ellos no inquietaron la portería y un empate les sabía a victoria.
Toca seguir trabajando y aprendiendo.

Infantil B:

Ens desplacem a un camp molt difícil (Hospitalet) però amb la tranquil·litat que et dóna la bona trajectòria i el gran nivell de joc que portem fins ara. El partit el vam dominar de principi a fi amb moltes ocasions de gol i tenint la tranquil·litat que ells no arribaven a porteria, tenint la primera part controlada i arribant al descans amb el resultat de 0-3, ja a la segona part va passar l’inevitable , vam sortir molt relaxats i fruit d’això ens van marcar un gol en una contra i ja no es va moure el resultat tot i tenir un penal a favor que errem en el llançament. Molt bon partit dels nois de l’Infantil B i ha esperar el gran partit de la setmana que ve contra el lider.
A seguir treballant !!!

Nos desplazamos a un campo muy difícil (Hospitalet) pero con la tranquilidad que te da la buena trayectoria y el gran nivel de juego que llevamos hasta ahora. El partido lo dominamos de principio a fín con muchas ocasiones de gol y teniendo la tranquilidad de que ellos no llegaban a portería, teniendo la primera parte controlada y llegando al descanso con el resultado de 0-3, ya en la segunda parte pasó lo inevitable, salimos muy relajados y fruto de ello nos marcaron un gol en una contra y ya no se movió el resultado aún teniendo un penalti a favor que erramos en el lanzamiento. Muy buen partido de los chicos del Infantil B y ha esperar el gran partido de la semana que viene contra el lider.
A seguir trabajando!!!

Infantil C:

Partit contra un rival directe, el qual no va saber plantejar el partit, ja que nosaltres vam aconseguir controlar la pilota, a partir d’aquí, ens vam posar per davant en el marcador però en un error nostre ens van fer l’empat. Gols de Mamadou i Héctor

Partido contra un rival directo, el cual no supo plantear el partido, ya que nosotros conseguimos controlar el balón, a partir de ahí, nos pusimos por delante en el marcador pero en un error nuestro nos hicieron el empate. Goles de Mamadou y Héctor

Infantil D:

Infantil D 2-4 Singuerlin

Infantil E:

Diagonal 8-0 Infantil I

Partit molt fluix per part nostra. Inicialment hem sortit molt bé, teníem moltes més ocasions que l’altre equip i ells gairebé no ens ocasionaven perill. Han arribat dues vegades a porta i han encaixat dos gols. Ens hem anat a la mitja part 2-0 perdent. A la segona part, l’equip s’ha ensorrat i hem baixat la intensitat, ja no lluitàvem i no creàvem ocasions. El rival ens ha encaixat sis gols més.

Dolors: sabíem que això podia passar perquè jugàvem contra els segons i s’estan disputant la lliga contra els primers, però es podria haver fet molt més. No ho hem donat tot i ens hem relaxat. Ara toca pensar en el següent partit i en els que ens queden. Ja ens hem tret tots els ossos durs de la lliga i ara ens toca gaudir del futbol amb els partits que queden. Ja no podem perdonar cap.

Diagonal 8-0 Infantil E

Partido muy flojo por nuestra parte. Inicialmente hemos salido muy bien, teníamos muchas más ocasiones que el otro equipo y ellos casi no nos ocasionaban peligro. Han llegado dos veces a puerta y han encajado dos goles. Nos hemos ido a la media parte 2-0 perdiendo. En la segunda parte, el equipo se ha venido abajo y hemos bajado la intensidad, ya no luchábamos y no creábamos ocasiones. El rival nos ha encajado seis goles más.

Dolors: sabíamos que esto podía pasar porque jugábamos contra los segundos y se están disputando la liga contra los primeros, pero se podría haber hecho mucho más. No lo hemos dado todo y nos hemos relajado. Ahora toca pensar en el siguiente partido y en los que nos quedan. Ya nos hemos quitado todos los huesos duros de la liga y ahora nos toca disfrutar del fútbol con los partidos que quedan. Ya no podemos perdonar ninguno.