Un punt més pel Juvenil contra la Llagostera

Onze inicial del Juvenil A contra la Llagostera

Empat prometedor del juvenil A contra la Llagostera controlant el partit de principi a fi.

-DBC- Després de la derrota de la primera jornada contra el Sabadell i el meritori empat a terreny del Nàstic Manresa, dissabte ens visitava el Juvenil de la Llagostera en un partit complicat pels nois de Kiku Parcerisas.

Els minuts inicials van ser de tanteig, els dos equips volien assentar-se sobre el terreny de joc amb seguretat però va ser la Grama la que, de mica en mica, va imposar el seu domini.

Els colomencs controlaven el mig del camp, feien circular la pilota i pressionaven sobre la defensa gironina però amb poques opcions reals de perill sobre la porteria de Jordi Duran. Encara així la Grama ho intentava i Àlex Montalban va veure com el col·legiat li anul·lava un gol al minut 18 per un fora de joc bastant ajustat.

Aquesta opció dels nostres va fer que els nois d’Álvaro Fernández intentessin treure’s de sobre el control de la Grama amb pilotades llargues que eren refusades per la defensa blau. Encara així el guió no va canviar i el Juvenil de la Grama va estar a punt de foradar la porteria de la Llagostera en dos ocasions just abans del descans.

La primera en un remat de cap de Montalbán al primer pal que el porter de la Llagos va poder salvar miraculosament. La segona, molt més clara, en un mà a mà d’Aleix contra el porter al que va poder superar i quan la pilota semblava que entrava a la porteria, un defensor la va refusar.  Dos opcions clares per tancar una bona primera part del nostre Juvenil A i anar al vestidor creient en la possible victòria però amb l’empat a zero al marcador.

La segona part va ser pràcticament calcada a la primera. Control absolut de la pilota per part dels colomecs, molta incomoditat en el joc de la Llagostera que pràcticament no va fer intervenir a Víctor Espejo i minuts de joc per Aliou, que va substituir a Alexis, per Samba que va substituir a Aleix i per Bauló que va substituir a Moreno.

Els canvis de Kiku Parcerisas pretenien donar vitalitat a l’atac de la Grama i un aire fresc al mig del camp amb Bauló però els minuts van anar corren i la Grama no va ser capaç de perforar la porteria de la Llagostera. Cal destacar una ocasió per Samba que no va arribar a definir i una altra, per l’incombustible Montalbán, en temps d’afegit, que es va perdre per sobre del travesser.

El xiulet de l’àrbitre va servir per confirmar un nou empat del Juvenil en un bon partit i que mostra la línia ascendent d’un equip que està en procés d’adaptació a la categoria, en procés de conjunt i que ens donarà alegries aquesta temporada.

Per la setmana vinent tenim derbi, contra el C.F. Badalona, al Municipal de Badalona el proper dissabte 21 de setembre a les 16h. Bon partit per sumar la primera victòria de la temporada!!

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE NACIONAL JUVENIL G7

Untoria, capitán del juvenil con los colegiados y el capi de la Llagostera

Empate prometedor del juvenil A contra la Llagostera controlando el partido de principio a fin.

-DBC- Tras la derrota de la primera jornada contra el Sabadell y el meritorio empate en terreno del Nàstic Manresa, el sábado nos visitaba el Juvenil de la Llagostera en un partido complicado para los chicos de Kiku Parcerisas.

Los minutos iniciales fueron de tanteo, los dos equipos querían asentarse sobre el terreno de juego con seguridad pero fue la Grama la que, poco a poco, impuso su dominio.

Los colomenses controlaban el centro del campo, hacían circular el balón y presionaban sobre la defensa gerundense pero con pocas opciones reales de peligro sobre la portería de Jordi Duran. Aún así la Grama lo intentaba y Alex Montalbán vio como el colegiado le anulaba un gol en el minuto 18 por un fuera de juego bastante ajustado.

Esta opción de los nuestros hizo que los chicos de Álvaro Fernández intentaran sacudirse el control de la Grama con balones largos que eran rechazados por la defensa azul y blanca. Aún así el guión no cambió y el Juvenil de la Grama estuvo a punto de perforar la portería de la Llagostera en dos ocasiones justo antes del descanso.

La primera en un remate de cabeza de Montalbán al primer palo que el portero de la Llagos pudo salvar milagrosamente. La segunda, mucho más clara, en un mano a mano de Aleix contra el portero al que pudo superar y cuando el balón parecía que entraba en la portería, un defensor pudo despejar.

Dos opciones claras para cerrar una buena primera parte de nuestro Juvenil A y poder marchar al vestuario creyendo en las posibilidades de victòria aunque con empate a cero en el marcador.

La segunda parte fue prácticamente calcada a la primera. Control absoluto del balón por parte de los colomecs, mucha incomodidad en el juego de la Llagostera que prácticamente no hizo intervenir a Víctor Espejo y minutos de juego para Aliou, que sustituyó a Alexis, por Samba que sustituyó a Aleix y por Bauló que sustituyó a Moreno.

Los cambios de Kiku Parcerisas pretendían dar vitalidad al ataque de la Grama y un aire fresco en el centro del campo con Bauló pero los minutos fueron  pasando y la Grama no fue capaz de perforar la portería de la Llagostera. Cabe destacar una ocasión para Samba que no llegó a definir y otra, para el incombustible Montalbán, en tiempo de prolongación, que se perdió por encima del larguero.

El silbato del árbitro sirvió para confirmar un nuevo empate del Juvenil en un buen partido y que muestra la línea ascendente de un equipo que está en proceso de adaptación a la categoría, en proceso de conjuntarse y que nos dará alegrías esta temporada.

Para la próxima semana tenemos derbi, contra el C.F. Badalona, ​​en el Municipal de Badalona el próximo sábado 21 de septiembre a las 16h. Buen partido para sumar la primera victoria de la temporada !!

CLICAD AQUÍ PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD AQUÍ PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE NACIONAL JUVENIL G7.