Traspié de los veteranos en su debut

 

L’equip de veterans de la Grama

Primer partit pels Veterans de la Fundació amb un resultat tant abultat com enganyós.

Els jugadors de la Grama van realitzar un bon partit però sense sort de cara a porta. L’enfrontament es va desenvolupar amb el domini de la pilota per part dels jugadors colomencs i amb el Pujades aprofitant cada error que els jugadors de la F.E.Grama cometien.
El resum del partit en números deixa clar que els nostres ho van intentar: Més de 10 ocasions clares per a la Grama incloent dues pilotes al travesser i marcant només 1 gol, mentrestant la U.D.Pujades va tenir 5 ocasions i 4 gols.
La lliga tot just acaba de començar i l’equip, encara que ha debutat amb un mal resultat, sap que el joc ha estat bo i que, per tant, els resultats positius arribaran.

Primer partido para los Veteranos de la Fundació con un resultado tan abultado como engañoso.

Los jugadores de la Grama realizaron un buen partido pero sin suerte de cara a puerta. El enfrentamiento se desarrolló con el dominio del balón por parte de los Veteranos de la Fundació y con el Pujades aprovechando cada error que los jugadores de la F.E.Grama cometían. El resumen del partido en números deja claro que los nuestros lo intentaron: Más de 10 ocasiones claras para la F.E.Grama incluyendo dos balones al larguero y marcando solo 1 gol, mientras la U.D.Pujades 5 ocasiones y 4 goles. La liga solo acaba de empezar y  el equipo, aunque ha debutado  con un mal resultado, sabe que el juego ha sido bueno y que los resultados positivos llegarán.