Un cap de setmana dolent pels nostres petitons.

Prebenjamí “A” 2 – Sarrià 6

El dissabte els nostres petits del Prebenjamí A van jugar el seu partit de la setmana contra el Sarrià. Un partit on la falta d’intensitat del primer quart, penalitza molt als nostres. El rival aprofitant errors i la poca contundència en pilotes defensives, es posa a 0-4 en els primers minuts. En el segon període es veu una millora per part dels de la Grama, però sense sort de cara al gol. Els contraris aprofiten això i es va al descans un 0-5.

En la represa del partit els nostres tenen uns minuts molt bons que es tradueixen en dos gols, obra d’Iker i Manolo. La Grama es bolca en atac i per moments s’albira la possibilitat de remuntar… Un últim gol del Sarrià dóna per liquidat la trobada.

L’entrenador: Dura derrota per a un equip que ha de continuar creixent en un grup molt igualat on qualsevol rival pot guanyar. A continuar treballant nois.

Prebenjamín “A” 2 – Sarria 6

El sábado nuestros pequeños del Prebenjamín A, jugaron su partido de la semana contra el Sarria. Un partido donde la falta de intensidad del primer cuarto, penaliza mucho a los nuestros. El rival aprovechando errores y la poca contundencia en balones defensivos, se pone a 0-4 en los primeros minutos. En el segundo periodo se ve una mejoría por parte de los de la Grama, pero sin suerte de cara al gol. Los contrarios aprovechan eso y se va al descanso un 0-5.

En la reanudación del partido los nuestros tienen unos minutos muy buenos que se traducen en dos goles, obra de Iker y Manolo. La Grama se vuelca en ataque y por momentos se vislumbra la posibilidad de remontar… Un último gol del Sarria da por finiquitado el encuentro.

El entrenador: Dura derrota para un equipo que debe seguir creciendo en un grupo muy igualado donde cualquier rival puede ganar. A seguir trabajando chicos.