Mala sort per les nostres noies aquesta jornada.

Bellavista Milan 5 – Amateur Femení 1

El dissabte passat les nostres noies de l’Amateur van jugar el seu partit de la setmana contra la Bellavista Milà fora de casa.

Quant al partit, durant la primera part les nostres van elaborar molt bé el joc des de darrere que va permetre que s’avancessin en el marcador respecte a les de casa.

Abans d’acabar els primers 45 minuts, el rival li va donar la volta davant les dificultats de les nostres en la fase defensiva.

En arribar a la segona part, després del descans, novament a les nostres li van faltar refresc per a poder aguantar físicament i encara que ho van intentar, no van poder donar-li la volta al partit i les contràries van superar estrepitosament a les de la Grama.

Una altra vegada serà, toca continuar treballant.

Bellavista Milan 5 – Amateur Femenino 1

El sábado pasado nuestras chicas del Amateur jugaron su partido de la semana contra la Bellavista Milán fuera de casa.

En cuanto al partido, durante la primera parte las nuestras elaboraron muy bien el juego desde atrás que permitió que se adelantaran en el marcador respecto a las de casa.

Antes de acabar los primeros 45 minutos, el rival le dio la vuelta ante las dificultades de las nuestras en la fase defensiva.

Al llegar a la segunda parte, tras el descanso, nuevamente a las nuestras le faltaron refresco para poder aguantar físicamente y aunque lo intentaron, no pudieron darle la vuelta al partido y las contrarias superaron estrepitosamente a las de la Grama.

Otra vez será, toca seguir trabajando.