De nou la falta de gol condemna els Veterans a l’empat.

U.D.Roureda 1 – Veterans 1

Partit dels Veterans de la F.E.Grama lluny del Municipal davant un rival de la meitat de la taula i en un camp sempre molt difícil.

El partit es va jugar en la seva majoria en el mig camp on els Veterans de la Grama dominaven el joc i els Veterans de l’O.D.Roureda B, es defensaven, intentaven robar la pilota i sortir a la contra, jugades que la defensa dels Veterans controlava sense gairebé problemes. En atac en canvi, els jugadors de la Fundació encara amb el domini de la pilota no eren capaços de crear perill però… finalment arribant al descans una bona combinació dels jugadors de la Fundació, aconseguien superar la fèrria defensa del Roureda posava el 0-1 en el marcador amb el qual s’arribava al descans.

La segona part va ser un calc de la primera on el domini era de la F.E.Grama i el rival intentava robar i jugar al contraatac.

Els Veterans semblaven tenir controlat el partit, ja que encara que no creaven perill tampoc se sofria en defensa, però en un partit en el qual el rival no havia creat perill, l’única vegada que s’havien acostat a l’àrea van aconseguir marcar amb un xut des de fora de l’àrea que va entrar per l’esquadra. Aquest gol era l’1-1 en el marcador que no es va moure en el que quedava de partit.