Un altre pas més del Juvenil A

Juvenil A:

Can Vidalet 0-2 JA
Partit duríssim en què ens costa entrar bastant, molts nervis donats al que ens jugàvem, alguna ocasió per a nosaltres i això, fins que al minut 21 ‘una pilota morta escorat llunyà que Jonathan d’un tremend xut el fica per tot l’escaire , un gran gol que ens feia agafar confiança, vam començar a agafar el ritme del partit i vam tenir alguna ocasió més, però en els darrers 7 o 8 minuts reculem i vam patir l’assetjament del rival, vam aguantar i vam arribar al descans amb 0-1.
La segona part comença bé i tenim alguna arribada, estava controlat, i al 58 ‘una gran sortida de pilota de Lluc que toca i fa la paret per acabar escorat i centrant perquè el Killer Montalbán molt atent rematada a la xarxa.
Com no podia ser d’altra manera, el rival comença a apretar i té diverses ocasions, dos pals i dues intervencions magistrals de Nofuentes, el nostre porter. Al final 3 puntazos que ens apropen al nostre gran objectiu !!! Seguim treballant !!!!!
Força Grama !!!!!

Can Vidalet 0-2 JA
Partido durísimo en el que nos cuesta entrar bastante, muchos nervios dados a lo que nos jugábamos, alguna ocasión para nosotros y ello, hasta que en el minuto 21′ un balón muerto escorado lejano que Jonathan de un tremendo zapatazo lo mete por toda la escuadra, un gran gol que nos hacía cojer confianza, empezamos a cojer el ritmo del partido y tuvimos alguna ocasión más, pero en los últimos 7 u 8 minutos reculamos y sufrimos el acoso del rival, aguantamos y llegamos al descanso con 0-1.
La segunda parte empieza bien y tenemos alguna llegada, estaba controlado, y en el 58’ una gran salida de balón de Lucas que toca y hace la pared para acabar escorado y centrando para que el Killer Montalbán muy atento remate a la red.
Como no podía ser de otra manera, el rival empieza a apretar y tiene varias ocasiones, dos palos y dos intervenciones magistrales de Nofuentes, nuestro portero. Al final 3 puntazos que nos acercan a nuestro gran objetivo!!! Seguimos trabajando!!!!!
Força Grama!!!!!

Juvenil B:

Neurofútbol 3-3 Juvenil B
Partit on la primera part és per oblidar, un partit on l’equip rival es juga la permanència, i on nosaltres semblava que no ens jugàvem res, sabem que setmanes enrere vam perdre totes les opcions de quedar campió, però som La Grama i cal guanyar tot el possible.
Un primer temps on els controls, les passades i totes les consignes que s’havien treballat durant l’any havien desaparegut, i als pocs minuts ens trobem amb el primer gol, un rival que havia canviat a gairebé tot l’equip de la primera volta, 1 rival que havia tret punts a tots els de dalt, se’ns posava per davant, no per mèrits propis, sinó per errors col·lectius que no tenen perdó.
A la segona part amb un discurs que puja el autoestima de la gent, i es diu que millor quedar segon que cinquè, comença a trobar la seva identitat creant ocasions i generant bon joc, cosa que a la primera part estava sent inviable.
Marcant l’empat en els minuts finals de la primera part vam sortir a pel partit, però en una fallada altra vegada es posen per davant generant només aquesta ocasió de gol, però som capaços de renéixer nostre bon joc en un camp sec i inclinat empatant 2 -2
Seguint amb la dinàmica de bon joc ens col·loquem davant, no sense abans canviar el sistema -1-3-5-2 per anar a pel partit generant primer l’empat i al poc temps el gol que ens posava per davant, però la sort ens ens somriu, en un xut llunyà sense perill de rebot li arriba a un jugador desmarcat que només ha d’empènyer.
Encara que no tinguem moltes possibilitats de quedar campió lluitarem per estar el més amunt possible.

Neurofútbol 3-3 Juvenil B
Partido donde la primera parte es para olvidar, un partido donde el equipo rival se juega la permanencia, y donde nosotros parecía que no nos jugábamos nada, sabemos que semanas atrás perdimos todas las opciones de quedar campeón, pero somos La Grama y hay que ganar todo lo posible.
Un primer tiempo donde los controles, los pases y todas las consignas que se habían trabajado durante el año habían desaparecido, y a los pocos minutos nos encontramos con el primer gol, un rival que había cambiado a casi todo el equipo de la primera vuelta, un rival que había sacado puntos a todos los de arriba, se nos ponía por delante, no por méritos propios, si no por fallos colectivos que no tienen perdón.
En la segunda parte con un discurso que sube el autoestima de la gente, y se dice que mejor quedar segundo que quinto, empieza a encontrar su identidad creando ocasiones y generando buen juego, cosa que en la primera parte estaba siendo inviable.
Marcando el empate en los minutos finales de la primera parte salimos a por el partido, pero en un fallo otra vez se ponen por delante generando sólo esa ocasión de gol, pero somos capaces de renacer nuestro buen juego en un campo seco y inclinado empatando 2-2
Siguiendo con la dinámica de buen juego nos colocamos delante, no sin antes cambiar el sistema -1-3-5-2 para ir a por el partido generando primero el empate y al poco tiempo el gol que nos ponía por delante, pero la suerte nos nos sonríe, en un tiro lejano sin peligro de rebote le llega a un jugador desmarcado que solo tiene que empujar .
Aún que no tengamos muchas posibilidades de quedar campeón lucharemos por estar lo más arriba posible.

Juvenil C:

SANT ANDREU 2-2 JC
Partit molt igualat al principi on la Fundació no es trobava al camp i això va fer que als 15 minuts el Sant Andreu s’avancés en el marcador, però la Fundació a poc a poc s’anava assentant al camp i creant ocasions de gol, cosa que va fer que empatés el partit a la mitja hora de joc. La Grama dominava i jugava bé, només amb faltes podien parar a una Fundació que volia més, però no va ser fins a la segona meitat quan en el minut 70 li donava la volta al marcador però havia de sentenciar, es creaven ocasions però no es materialitzaven, el Sant Andreu només podia crear perill amb pilotes llargues o pilota aturada i ja en el minut 95 en una falta al Sant Andreu empatava el partit. Però això no va ser tot, ja que la Fundació podia treure del centre del camp i va decidir xutar a porta a veure si hi havia sort i així va ser la Fundació va xutar des del mig camp i sorpresa, la pilota entrava a la porteria però inesplicablemente l’arbitre xiulava al final del partit quan el baló anava per l’aire amb la qual cosa el golàs de la temporada quedava anul·lat cosa que ningú entenia. Resultat final 2-2

SANT ANDREU 2-2 JC
Partido muy igualado al principio donde la Fundación no se encontraba en el campo y eso hizo que a los 15 minutos el Sant Andreu se adelantara en el marcador, pero la Fundación poco a poco se iba asentando en el campo y creando ocasiones de gol, cosa que hizo que empatara el partido a la media hora de juego. La Grama dominaba y jugaba bien, solo con faltas podían parar a una Fundación que quería más, pero no fué hasta la segunda mitad cuando en el minuto 70 le daba la vuelta al marcador pero tenía que sentenciar, se creaban ocasiones pero no se materializaban, el Sant Andreu solo podía crear peligro con balones largos o a balón parado y ya en el minuto 95 en una falta el Sant Andreu empataba el partido. Pero eso no fué todo, ya que la Fundación podía sacar del centro del campo y decidio chutar a porteria a ver si habia suerte y así fué la Fundación chutó desde el medio campo y sorpresa, la pelota entraba en la portería pero inesplicablemente el arbitro pitaba el final del partido cuando el balon iba por el aire con lo que el golazo de la temporada quedaba anulado cosa que nadie entendia. Resultado final 2-2