A un pas de l’objectiu!!!

La gran família de l’Infantil A

 

Infantil A:

Martinenc 0-5 Infantil A

PARTIDÀS en majúscules. L’infantil A va sortir a per totes i a pel títol de lliga, el Martinenc 2 a la taula intentava acostar-se al líder però aquest grup no el va deixar. Bona 1ª part amb molta intensitat treballem molt la seva sortida de pilota i fer-los una pressió forta fruit d’això naixia el 0-1 gol d’Adri. La Grama dominava en tots els sentits i un doblet de Youseff va fer el 0-3 amb un golàs sense angle. Guillem abans d’acabar la 1ª part va marcar d’estratègia rematant un córner, primera part increïble del líder que va estar dominant i molt agressius de cara a porta. A la 2a part la Grama no va abaixar els braços sabien que era un rival que en els últims minuts havia remuntat partits abans dos gols en contra. Els de l’Infantil A feien possessions llargues de pilota ja que aquest resultat cara a guanyar la Lliga els anava perfecte, una transició llarga va fer que Porcel des de fora de l’àrea i per l’escaire posés el 0-5 al marcador. La Grama va seguir i va seguir com si el marcador estigués 0-0 gran partit que fa que l’infantil A es posi a 10 punts del segon i en joc hi ha 12

Brian Espinola:
Orgullós d’aquests nens que han fet una temporada de 10 malgrat les adversitats que hem tingut s’han recompost com autèntics homes. A la cita més esperada ells no han fallat i ficar-li cinc un equip com aquest és tot un treball que hi ha darrere impressionant. Ens qeda un últim esforç diumenge a casa a l’16:15 volem atraure el major públic possible perquè una victòria seria donar la lliga i la categoria a aquest club, s’ho mereixen i aquests nens volen fer història. Us esperem el diumenge perquè ens arropeis i puguem donar-vos aquesta alegria a tots i al nostre company Iván i anar i lliurar-li la seva copa de campió en aquests moments durs. Com míster d’aquest grup us demano un últim esforç a aquesta afició que mai ens a fallat. Us esperem per poder fer història!

Martinenc 0-5 Infantil A

PARTIDAZO en mayúsculas. El infantil A salió a por todas y a por el título liguero, el Martinenc 2 en la tabla intentaba acercarse al líder pero este grupo no le dejó. Buena 1ª parte con mucha intensidad trabajamos mucho su salida de balón y hacerles una presión fuerte fruto de esto nacía el 0-1 gol de Adri. La Grama dominaba en todos los sentidos y un doblete de Youseff hizo el 0-3 con un golazo sin ángulo. Guillem antes de acabar la 1ª parte marcó de estrategia rematando un córner, primera parte increíble del líder que estuvo dominando y muy agresivos de cara a puerta. En la 2ª parte la Grama no bajó los brazos sabían que era un rival que en los últimos minutos había remontado partidos antes dos goles en contra. Los del Infantil A hacían posesiones largas de balón ya que ese resultado cara a ganar la Liga les iba perfecto, una transición larga hizo que Porcel desde fuera del área y por la escuadra pusiera el 0-5 en el marcador. La Grama siguió y siguió como si el marcador estuviera 0-0 gran partido que hace que el infantil A se ponga a 10 puntos del segundo y en juego hay 12

Brian espinola:
Orgulloso de estos niños que han hecho una temporada de 10 pese a las adversidades que hemos tenido se han recompuesto como auténticos hombres. En la cita más esperada ellos no han fallado y meterle cinco a un equipo como este es todo un trabajo que hay detrás impresionante. Nos qeda un último esfuerzo el domingo en casa a la 16:15 queremos atraer al mayor público posible porque una victoria sería dar la liga y la categoría a este club, se lo merecen y estos niños quieren hacer historia. Os esperamos el domingo para que nos arropeis y podamos daros esa alegría a todos y a nuestro compañero Iván e ir y entregarle su copa de campeón en estos momentos duros. Como míster de este grupo os pido un último esfuerzo a esa afición que nunca nos a fallado. Os esperamos para poder hacer historia!

Infantil B:

Guineueta 2-3 Infantil B

Infantil C:

Sense dades

Infantil D:

Infantil D 4-1 Arrabal

Infantil E:

Búfala 0-6 Infantil E

Partit molt bo per part nostra.
En l’inici hem sortit molt forts, teníem moltíssimes jugades però cap amb èxit. El rival no passava de mig camp. Atacàvem contínuament però teníem mala sort de cara al gol. L’equip ha baixat una mica la intensitat en veure que fallàvem tantes ocasions però tot i així ho seguíem intentant. Vam aconseguir encaixar dos gols i ens vam anar a la mitja part 0-2.

Després de sortir a la segona part sabíem que podíem encaixar més gols i que estàvem sent superiors. El rival seguia sense passar de mig camp. Totes les accions es feien al camp d’ells, això ens feia tenir seguretat en la defensa i concentrar-nos en finalitzar bé les jugades. Tot l’esforç i treball va fer que poguéssim encaixar quatre gols més. Finalment vam acabar 0-6.

Dolors: partit important en el sentit que ens ha ajudat molt a sumar tres punts que no ens vénen gens malament. Tot i així ens toca seguir treballant per poder acabar bé la temporada.

 

Búfala 0-6 Infantil E

Partido muy bueno por nuestra parte.
En el inicio hemos salido muy fuertes, teníamos muchísimas jugadas pero ninguna con éxito. El rival no pasaba de medio campo. Atacábamos continuamente pero teníamos mala suerte de cara al gol. El equipo ha bajado un poco la intensidad al ver que fallábamos tantas ocasiones pero aún así lo seguíamos intentando. Conseguimos encajar dos goles y nos fuimos a la media parte 0-2.

Tras salir a la segunda parte sabíamos que podíamos encajar más goles y que estábamos siendo superiores. El rival seguía sin pasar de medio campo. Todas las acciones se realizaban en el campo de ellos, eso nos hacía tener seguridad en la defensa y concentrarnos en finalizar bien las jugadas. Todo el esfuerzo y trabajo hizo que pudiésemos encajar cuatro goles más. Finalmente acabamos 0-6.

Dolors: partido importante en el sentido que nos ha ayudado mucho a sumar tres puntos que no nos vienen nada mal. Aún así nos toca seguir trabajando para poder acabar bien la temporada.