Donar-ho tot no és suficient

Juan Carlos, l’home del partit, ajudat per Javi Chica i Toni Texeira.

Molt difícil es posa la permanència per la Grama després de la derrota contra el Terrassa.

– DBC- La matinal a l’estadi es preveia complicada i molt tensa i hem de dir que el partit no ha defraudat. Moltes veus malpensades parlaven de la relació cordial que hi ha entre els Presidents de la Grama i del Terrassa però oblidaven l’amistat íntima que uneix als tècnics del Terrassa amb el del Castelldefels. Prometia Cristian Garcia donar-li un cop de mà a Carrillo i així ha sigut.

Amb l’onze de gala, però amb Padilla a la banqueta, Toni Romero plantejava el partit decisiu de la temporada. Molt fort ha sortit el Terrassa amb dos ocasions molt clares en els primers minuts. En un córner al minut 4 Sergi Arranz ha rematat totalment sol a la frontal de la petita i Caleb Martínez ha respost amb contundència enviant la pilota a corner. Uns instants després, als 6 minuts, Nil Puchades, amb un fort xut per banda dreta ha enviat la pilota al pal.

Ho intentava de nou l’equip egarenc al minut 10 amb una centrada de Guti per banda esquerra que pot refusar Rojas quan Arranz ja preparava el remat clar. El tècnic colomenc donava ordres de manera vehement des de la seva banqueta perquè la Grama estava molt superada en defensa, superada al mig camp i totalment inoperant en atac. Aquest ha estat el panorama del primer quart d’hora.  ´

De mica en mica, la Grama aconseguia sobreposar-se a aquest inici ofensiu del Terrassa amb pressió en posicions ofensives i amb més circulació de pilota, però als 22 minuts de joc saltaven les alarmes amb la lesió de Jorge Rojas que forçava el primer canvi. Entrava Martí Tapia quasi bé sense escalfament previ i la Grama tenia la primera gran ocasió. Una pilota penjada des de banda dreta per Javi Chica al minut 27, es passeja per la frontal de l’àrea petita fins que al segon pal l’ha pogut controlar Omar. El xut de l’extrem esquerra a la mitja volta l’ha aturat de manera magistral Ortega enviant la pilota a corner. Despertava la Grama i ja trepitjar l’àrea egarenca.

Poc més fins al descans, en el tram final de la primera meitat les forces s’han igualat i no hi han hagut ocasions de gol, només cal destacar dos pilotes aturades penjades a l’àrea per Javi Chica que no van inquietar gaire a Ortega. El col·legiat designava el descans amb 0-0 al marcador.

A la represa Toni Romero deixava a Javi Chica al vestidor i donava entrada a Joel Marín. Era el segon canvi pels colomencs i servia de començament per una segona part que començava amb una ocasió per Cristóbal que, de cap, no pot definir amb claredat. Responia el Terrassa i aturava Caleb. S’assentava la igualtat en els primers minuts de la segona part, el Terrassa es mostrava perillós en atac i la Grama intentava controlar el joc.

Cristian García volia més intensitat en atac i ha substituït a Sergi Arranz per donar entrada a Marcel Serramitja als 63 minuts. Buscava la victòria el tècnic egarenc, sobremotivat ara que el seu equip no s’hi jugava res, i als 65 minuts, en una falta botada des de banda esquerra, en un error de marcatge, Carreón va rematar al primer pal per anotar el 0-1.

De nou una gerra d’aigua freda per la Fundació Esportiva Grama, de nou l’equip colomenc es trobava per sota al marcador i amb la necessitat imperiosa de guanyar el partit. Saltava al camp Padilla substituint a Buba i ha trigat només tres minuts en aconseguir l’empat. Una falta penjada per Rubén Canelada des de la dreta ha acabat a les botes de Padilla que, després d’una semierrada d’Ortega i diversos refusos, ha pogut enviar la pilota a la xarxa anotant l’1-1 als 69 minuts.

Era el moment per donar-li la volta al partit, la Grama amb intensitat es veia ben posicionada i volia més, quan el col·legiat del partit ha començat el seu show particular. Ell sol, s’ha inventat un penal a l’àrea colomenca per una falta de Joel sobre el dorsal número 16 del Terrassa. Ho ha vist només ell, ningú reclamava res, ni els jugadors visitants s’ho creien, però la pena màxima s’ha xiulat i Alex Fernández ha posat l’1-2 al marcador al minut 74.

Devia remoure la consciencia de l`àrbitre haver xiulat un penal tan injust perquè, als 78 minuts, una jugada d’Omar a la frontal de l’àrea egarenca era castigada com a penal (Us recomanem que veieu les imatges de GRAMA TV per veure clarament que cap dels dos penal que ha xiulat l’àrbitre ho eren: https://www.youtube.com/watch?v=Rsm54_Nmtik). Cristóbal León no falla des dels onze metres i ha anotat el 2-2  per buscar la remuntada final.

Juan Carlos ha tingut en una rematada de cap el tercer gol pels blanc i blaus però la defensa del Terrassa ha aconseguit refusar la pilota sobre la línia de gol. Amb el partit molt obert i superioritat dels atacs sobre les defenses, una pilota penjada des de banda esquerra en l’atac de Terrassa la ha rebut al segon pal Coro per tornar a enviar una pilota a dins de la petita i que Serramitja rematés de cap fent el tercer gol egarenc al minut 83.

Quedava temps per reaccionar, la Grama ho ha intentat amb més cor que cap. Juan Carlos ha agafat la responsabilitat en atac fent una de les jugades de l’any, Padilla ho ha intentat amb un xut creuat, però cap dels nostres ha estat capaç de batre a Ortega i el partit ha acabat amb una dolorosa derrota de la Grama per 2-3.

Aquest resultat, encara que és dolent pels interessos de la Grama, manté opcions de salvació després de la derrota del Castelldefels contra l’Horta. Queden dues jornades d’infart començant la propera setmana amb la visita al líder, la Llagostera. Serà el diumenge 12 de maig a les 18h.

 

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

once inicial de la Grama contra el Terrassa

Muy difícil se pone la permanencia para la Grama después de la derrota contra el Terrassa.

– DBC- La matinal en el estadio se preveía complicada y muy tensa y debemos decir que el partido no ha defraudado. Muchas voces malpensadas hablaban de la relación cordial que existe entre los Presidentes de la Grama y del Terrassa pero olvidaban la amistad íntima que une a los técnicos del Terrassa con el del Castelldefels. Prometía Cristian Garcia echarle una mano a Carrillo y así ha sido.

Con el once de gala, pero con Padilla en el banquillo, Toni Romero planteaba el partido decisivo de la temporada. Muy fuerte ha salido el Terrassa con dos ocasiones muy claras en los primeros minutos. En un córner en el minuto 4 Sergi Arranz remató totalmente solo en la frontal de la pequeña y Caleb Martínez ha respondido con contundencia enviando el balón a corner. Unos instantes después, a los 6 minutos, Nil Puchades, con un fuerte disparo por banda derecha envió el balón al palo.

Lo intentaba de nuevo el equipo egarense en el minuto 10 con un centro de Guti por banda izquierda que puede rechazar Rojas cuando Arranz ya preparaba el remate claro. El técnico colomense daba órdenes de manera vehemente desde su banquillo pero la Grama estaba muy superada en defensa, superada en el medio campo y totalmente inoperante en ataque. Este ha sido el panorama del primer cuarto de hora. ‘

Poco a poco, la Grama conseguía sobreponerse a este inicio ofensivo del Terrassa con presión en posiciones ofensivas y con más circulación de balón, pero a los 22 minutos de juego saltaban las alarmas con la lesión de Jorge Rojas que forzaba el primer cambio. Entraba Martí Tapia casi sin calentamiento previo y la Grama tenía la primera gran ocasión. Un balón colgado desde banda derecha de Javi Chica en el minuto 27, se pasea por la frontal del área pequeña hasta que en el segundo palo lo ha podido controlar Omar. El disparo del extremo izquierda a la media vuelta lo ha detenido de manera magistral Ortega enviando el balón a córner. Despertaba la Grama que ya pisaba el área egarense.

Poco más hasta el descanso, en el tramo final de la primera mitad las fuerzas se han igualado y no han habido ocasiones de gol, sólo cabe destacar dos balones parados colgados en el área por Javi Chica que no inquietaron demasiado a Ortega . El colegiado designaba el descanso con 0-0 en el marcador.

En la reanudación Toni Romero dejaba a Javi Chica en el vestuario y daba entrada a Joel Marín. Era el segundo cambio para los colomenses y servía de inicio para una segunda parte que comenzaba con una ocasión para Cristóbal que, de cabeza, no pudo definir con claridad. Respondía el Terrassa y detenía Caleb. Se asentaba la igualdad en los primeros minutos de la segunda parte, el Terrassa se mostraba peligroso en ataque y la Grama intentaba controlar el juego.

Cristian García quería más intensidad en ataque y ha sustituido a Sergi Arranz para dar entrada a Marcel Serramitja a los 63 minutos. Buscaba la victoria el técnico egarense, sobremotivado ahora que su equipo no se jugaba nada, y a los 65 minutos, en una falta botada desde banda izquierda, en un error de marcaje, Carreón remató en el primer palo para anotar el 0 -1.

De nuevo una jarra de agua fría para la Fundació Esportiva Grama, de nuevo el equipo colomense se encontraba por debajo en el marcador y con la necesidad imperiosa de ganar el partido. Saltaba al campo Padilla sustituyendo a Buba y ha tardado sólo tres minutos en lograr el empate. Una falta colgada por Rubén Canelada desde la derecha acabó en las botas de Padilla que, tras una semierror de Ortega y varios rechaces, pudo enviar el balón a la red anotando el 1-1 a los 69 minutos.

Era el momento para darle la vuelta al partido, la Grama con intensidad se veía bien posicionada y quería más, cuando el colegiado del partido ha comenzado su show particular. Él solo, se ha inventado un penalti en el área colomense por una falta de Joel sobre el dorsal número 16 del Terrassa. Lo ha visto sólo él, nadie reclamaba nada, ni los jugadores visitantes se lo creían, pero ha pitado la pena máxima y Alex Fernández ha puesto el 1-2 en el minuto 74.

Debía remover la conciencia de l`àrbitre haber pitado un penalti tan injusto porque, a los 78 minutos, una jugada de Omar en la frontal del área egarense era castigada como penalti (Le recomendamos que vea las imágenes de GRAMA TV para ver claramente que ninguno de los dos penaltis que ha pitado el árbitro lo eran: https://www.youtube.com/watch?v=Rsm54_Nmtik). Cristóbal León no falla desde los once metros y anotó el 2-2 para buscar la remontada final.

Juan Carlos ha tenido en un remate de cabeza el tercer gol para los blanquiazules pero la defensa del Terrassa ha conseguido rechazar el balón sobre la línea de gol. Con el partido muy abierto y superioridad de los ataques sobre las defensas, un balón colgado desde banda izquierda en el ataque del Terrassa la ha recibido en el segundo palo Coro para volver a enviar un balón dentro de la pequeña y que Serramitja cabeceara haciendo el tercer gol egarense en el minuto 83.

Quedaba tiempo para reaccionar, la Grama lo intentó con más corazón que cabeza. Juan Carlos ha cogido la responsabilidad en ataque haciendo una de las jugadas del año, Padilla lo intentó con un disparo cruzado, pero ninguno de los nuestros ha sido capaz de batir a Ortega y el partido acabó con una dolorosa derrota de la Grama por 2-3.

Este resultado, aunque es malo para los intereses de la Grama, mantiene opciones de salvación tras la derrota del Castelldefels contra el Horta. Quedan dos jornadas de infarto comenzando la próxima semana con la visita al líder, la Llagostera. Será el domingo 12 de mayo a las 18h.

CLICAD AQUÍ PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD AQUÍ PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5