Tres equips de la Fundació van participar al FIT

Tres equips de la Fundació Esportiva Grama van participar al FIT (Footvia International Tournament) amb diferents resultats.

PREBENJAMÍ

Experiència molt bonica per a l’equip dirigit per Jonathan Fortea. La Grama va competir en un grup molt complicat amb rivals de segon any, però tot i així van aconseguir passar a quarts de final, donant la cara en tot moment. A la fase grupal van caure davant Respect (7-0), La Salut Pere Gol (2-0) i New Team (6-1), i la seva victòria per 0-1 davant la Montañesa li va donar el bitllet a quarts. El Sant Morí va eliminar als nostres en guanyar 5-2.

INFANTIL A

Gran torneig dels nostres nois que a la fase de grups van guanyar dos partits i van perdre dos, quedant tercers i accedint a quarts de final. En la fase grupal van caure 0-1 davant el The Quality i 0-3 davant el Celta de Vigo; les victòries van ser davant l’YTFA Badalona (4-3) i Argentona (6-0). En quarts van golejar 5-1 al Extravagantes FC. El Celta, un equip espectacular, va eliminar a la Grama en semifinals en guanyar 1-3.

INFANTIL B

Poca sort va tenir l’altre infantil que disputava el torneig. Van ser eliminats en la fase de grups després de caure davant: Premier BCN (3-2), CD Leganés (7-1) i Extravangantes (0-1). No es van anar de buit ja que en l’últim partit van treure un empat (1-1) davant l’ATF Badalona.

Tres equipos de la Fundació Esportiva Grama participaron en el FIT (Footvia International Tournament) con diferentes resultados.

PREBENJAMÍN

Experiencia muy bonita para el equipo dirigido por Jonathan Fortea. La Grama compitió en un grupo muy complicado con rivales de segundo año, pero aún así lograron pasar a cuartos de final, dando la cara en todo momento. En la fase grupal cayeron ante Respect (7-0), La Salut Pere Gol (2-0) y New Team (6-1), y su victoria por 0-1 ante la Montañesa le dio el billete a cuartos. El Sant Morí eliminó a los nuestros al ganar 5-2.

INFANTIL A

Gran torneo de nuestros chicos que en la fase de grupos ganaron dos partidos y perdieron dos, quedando terceros y accediendo a cuartos de final. En la fase grupal cayeron 0-1 ante el The Quality y 0-3 ante el Celta de Vigo; las victorias fueron ante el YTFA Badalona (4-3) y Argentona (6-0). En cuarto golearon 5-1 al Extravantes FC. El Celta, un equipo espectacular, eliminó a la Grama en semifinales al ganar 1-3.

INFANTIL B

Poca suerte tuvo el otro infantil que disputaba el torneo. Fueron eliminados en la fase de grupos tras caer ante: Premier BCN (3-2), CD Leganés (7-1) y Extravangantes (0-1). No se fueron de vacío ya que en el último partido sacaron un empate (1-1) ante el ATF Badalona.