Homenatge al nostre president a la V Trobada d’Entrenadors i Gent del Futbol Català

Aquest dissabte 8 de juliol a Castelldefels es realitzarà la V Trobada d’Entrenadors i Gent del Futbol Català. En aquest acte se li farà un homenatge al nostre president Antonio Morales pels seus 40 anys de carrera. També seran homenatjats Salvador Batllé, Roberto Álvarez i Jaume Creixell.

Esdeveniment especial on acudiran grans il·lustres del futbol català, una reunió important amb persones històriques del nostre futbol. L’encarregat de lliurar el guardó (distinció) al nostre president serà Javier Clemente, ex-seleccionador d’Espanya i ex-entrenador de l’Athletic i Espanyol, entre molts altres clubs.

40 anys de carrera

La vinculació d’Antonio Morales amb el futbol va començar a nivell escolar durant 7 anys, fins que va entrar a formar part de la UDA Gramenet i el 1984 va agafar la presidència fins al 2003. Deixant al club al capdamunt, ia només un gol (en dues ocasions) d’assolir el cim d’ascendir a Segona Divisió. En 23 anys (17 com a president) va aconseguir anul·lar el deute històric de l’entitat, va ser campió de Tercera i dues vegades de Segona B, va deixar el filial a Tercera, i va aconseguir que tots els equips de la base arribaran a les màximes categories.

Després va fer el seu pas pel RCD Espanyol, on va ordenar i va millorar el planter. I el 2013 va tornar a Santa Coloma de Gramenet amb un nou projecte, molt il·lusionant i que en poc temps ha crescut. El futbol colomenc torna a somriure, el ‘esperit de la Grama’ ha tornat amb la Fundació Esportiva Grama.

IMG-20170703-WA0010

Este sábado 8 de julio en Castelldefels se realizará la V Trobada d’Entrenadors i Gent del Futbol Català. En dicho acto se le realizará un homenaje a nuestro presidente Antonio Morales por sus 40 años de carrera. También serán homenajeados Salvador Batllé, Roberto Álvarez y Jaume Creixell.

Evento especial donde acudirán grandes ilustres del fútbol catalán, una reunión importante con personas históricas de nuestro fútbol. El encargado de entregar el galardón (distinción) a nuestro presidente será Javier Clemente, ex-seleccionador de España y ex-entrenador del Athletic y Espanyol entre muchos otros clubes.

40 años de carrera

La vinculación de Antonio Morales con el fútbol empezó a nivel escolar durante 7 años, hasta que entró a formar parte de la UDA Gramenet y en 1984 cogió la presidencia hasta 2003. Dejando al club en lo más alto, y a tan solo un gol (en dos ocasiones) de alcanzar la cima de ascender a Segunda División. En 23 años (17 como presidente) consiguió anular la deuda histórica de la entidad, fue campeón de Tercera y dos veces de Segunda B, dejó al filial en Tercera, y consiguió que todos los equipos de la base llegarán a las máximas categorías.

Luego hizo su paso por el RCD Espanyol, donde ordenó y mejoró la cantera. Y en 2013 regresó a Santa Coloma de Gramenet con un nuevo proyecto, muy ilusionante y que en poco tiempo ha crecido. El fútbol colomense vuelve a sonreír, el ‘espíritu de la Grama’ ha regresado con la Fundació Esportiva Grama.