Antonio Morales homenatjat per la seva trajectòria com a president

Antonio Morales recull la placa de mans de José Maria Calzón.

Antonio Morales recull la placa de mans de José Maria Calzón.

No tots els dies a un president se li fa un homenatge per la seva trajectòria per això el passat dissabte va ser un dia especial per a Antonio Morales. El nostre president va rebre una merescuda distinció pels seus 40 anys de carrera en el futbol català (Escolar, UDA Gramenet,  RCD Espanyol i FE Grama).

La V Trobada d’Entrenadors i Gent del Futbol Català es va celebrar a Castedefells, un acte en què es van reunir grans il·lustres del nostre futbol com Jaume Creixell, Roberto Álvarez, Salvador Batllé, Ferran Manresa, Jordi Casals (ex-president FCF) o José Maria Calzón (delegat del RCDE, qui va lliurar el guardó a Antonio).

IMG_7712

El convidat d’honor va ser Javier Clemente qui va compartir taula amb Antonio i els altres guardonats. En l’homenatge que va rebre el nostre president li van dedicar un vídeo amb imatges seves, també va col·laborar enviant un vídeo Unai Vergara (un dels jugadors que sota el seu mandat a la Grama va portar al més alt, arribant a debutar amb la Selecció Absoluta).

Ricard Vicente, l’home que va posar veu a l’acte, va presentar a Antonio Morales i va parlar del gran treball que es porta a terme a la Fundació Esportiva Grama. En el seu discurs Antonio va parlar de quan va arribar a Santa Coloma de Gramenet, el seu projecte amb el futbol escolar així com de quan va arribar a la Gramenet i l’Espanyol.

Al costat de Javier Clemente

Al costat de Javier Clemente

IMG_7732

Antonio Morales junto a Javier Clemente y Ferran Manresa.

IMG_7716

IMG_7736

IMG_7713

IMG_7733

No todos los días a un presidente se le hace un homenaje por su trayectoria por eso el pasado sábado fue un día especial para Antonio Morales. Nuestro presidente recibió una merecida distinción por sus 40 años de carrera en el fútbol catalán (Escolar, UDA Gramenet, RCD Espanyol y FE Grama).

La V Trobada d’Entrenadors i Gent del Futbol Català se celebró en Castedefells, un acto en el que se reunieron grandes ilustres de nuestro fútbol como Jaume Creixell, Roberto Álvarez, Salvador Batllé, Ferran Manresa, Jordi Casals (ex-presidente FCF) o Jose Maria Calzón (Delegado del RCDE, quien entregó el galardón a Antonio).

IMG_7711

El invitado de honor fue Javier Clemente quien compartió mesa con Antonio y los demás galardonados. En el homenaje que recibió nuestro presidente le dedicaron un vídeo con imágenes suyas, también colaboró enviando un vídeo Unai Vergara (uno de los jugadores que bajo su mandato en la Grama llevó a lo más alto, llegando a debutar con la Selección Absoluta).

Ricard Vicente, el hombre que puso voz al acto, presentó a Antonio Morales y habló del gran trabajo que se lleva a cabo en la Fundació Esportiva Grama. En su discurso Antonio habló de cuando llegó a Santa Coloma de Gramenet, su proyecto con el fútbol escolar así como de cuando llegó a la Gramenet y al Espanyol.

IMG_7724

Ricard Vicente le cede el micrófono a Antonio.