La Grama a la presentació del projecte #Orgullosa

DSCN0388

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir la presentació del nou projecte de la Federació Catalana de Futbol, l’anomenat #Orgullosa. A la tarda del dimarts es van reunir infinitat d’equips femenins de Catalunya així com les Seleccions Catalanes. Des de la seva fundació la nostra entitat sempre ha donat suport al futbol femení, per això no va faltar a la gran cita.

Un acte per a una campanya que pretén potenciar i promoure el futbol i futbol sala femení a Catalunya. Durant la presentació vam poder veure a personalitats tan importants com la Responsable del Programa de Desenvolupament del Futbol Femení a la UEFA, Emma Sykes.

Una comitiva de la Fundació Esportiva Grama va estar present al Palau, encapçalats pel nostre President, Antonio Morales, que va estar acompanyat pel coordinador del Futbol Femení, Jordi Martínez, el coordinador del Futbol 11, J.Ramón Carranza, i una de les nostres jugadores, Ruth.

presidents

El nostre president, Antonio Morales, amb J.Ramón Carranza, i amb el president de l’FCF, Andreu Subies.

DSCN0389

El Palau de Congressos de Catalunya acogió la presentación del nuevo proyecto de la Federación Catalana de Fútbol, el llamado #Orgullosa. En la tarde del martes se reunieron infinidad de equipos femeninos de Catalunya así como las Selecciones Catalanas. Desde su fundación nuestra entidad siempre ha apoyado el fútbol femenino, por ello no faltó a la gran cita.

Un acto para una campaña que pretende potenciar y promover el fútbol y fútbol sala femenino en Catalunya. Durante la presentación pudimos ver a personalidades tan importantes como la Responsable del Programa de Desarrollo del Fútbol Femenino en la UEFA, Emma Sykes.

Una comitiva de la Fundació Esportiva Grama estuvo presente en el Palau, encabezados por nuestro Presidente, Antonio Morales, quien estuvo acompañado por el Coordinador del Fútbol Femenino, Jordi Martínez, el coordinador del Fútbol 11, J.Ramón Carranza, y una de nuestras jugadoras, Ruth.