Luís Hernando, entrenador del Juvenil A

JUVENIL A

Primera mitja hora de joc igualada entre el JUVENIL A i el Cornellà. Els nostres van tenir ocasions a pilota aturada per avançar-se al marcador però la pilota no va entrar i el Cornellà si que va aprofitar les seves. Un córner va significar el 0-1 i posteriorment una errada defensiva ens va col·locar amb un marcador advers de 0-2. A la segona meitat, amb més cor que cap, la Fundació va sortir en busca de l’empat i ho van aconseguir amb gols de Bruno i Montalbán. Fins i tot van fallar un penal amb 1-2 però finalment el marcador no es va moure de l’empat a 2.

Primera media hora de juego igualada entre el JUVENIL A y el Cornellà. Los uestros tuvieron ocasiones a balón parado para adelantarse en el marcador pero el balón no entró y el Cornellà si que aprovechó las suyas. Un córner significó el 0-1 y posteriormente un error defensivo nos colocó con un marcador adverso de 0-2.
En la segunda mitad, con más corazón que cabeza, la Fundació salió en busca del empate y lo consiguieron con goles de Bruno y Montalbán. Incluso fallaron un penalti con 1-2 pero finalmente el marcador no se movió del empate a 2.

 

[divider]

 

JUVENIL B

Empat a zero del JUVENIL B de la Grama contra Sant Ignasi. Potser un dels millors equips de la categoria, amb juvenils de tercer any, amb les idees molt clares i amb un tracte immillorable de la pilota. Encara així, els nois de Dani Rosa ho van intentar, va haver-hi  perill en ambdues porteries però cap dels dos equips va aconseguir anotar. Al final del partit, la intensitat viscuda sobre la gespa va provocar dos expulsions a les files del Sant Ignasi que ens donava superioritat numèrica i els nostres van tenir la ocasió clara per emportar-se la victòria. La pilota va anar desviada cap amunt i el resultat final va ser de 0-0.

 

Empate a cero del JUVENIL B de la Grama contra San Ignasi. Quizás uno de los mejores equipos de la categoría, con juveniles de tercer año, con las ideas muy claras y con un trato inmejorable del balón. Aún así, los chicos de Dani Rosa lo intentaron, hubo peligro en ambas porterías pero ninguno de los dos equipos logró anotar. Al final del partido, la intensidad vivida sobre el césped provocó dos expulsiones en las filas del San Ignasi que nos daba superioridad numérica y nuestros tuvieron la ocasión clara para llevarse la victoria. El balón fue desviada hacia arriba y el resultado final fue de 0-0.

 

[divider]

Paco Tamudo, entrenador del Juvenil C

JUVENIL C

Domini absolut dels nois de Paco Tamudo contra el Juvenil del Poble Nou. Des de l’inici no hi va haver dubte i amb quatre gols a la primera part obra de Jaume Marco (x2), de Mario Simarro i de Gabriel Reinoso es va liquidar l’enfrontament.  La segona part va ser un tràmit.

Dominio absoluto de los chicos de Paco Tamudo contra el Juvenil del Poble Nou. Desde el inicio no hubo duda y con cuatro goles en la primera parte obra de Jaume Marco (x2), de Mario Simarro y de Gabriel Reinoso se liquidó el enfrentamiento. La segunda parte fue un trámite.

 

Por admin