JUVENIL FEM. A

Victòria per 4-0 del JUVENIL FEM. A contra el Martinenc.  Al contrari del que diu el marcador, aquesta victòria és d’un esforç considerable contra un rival que va saber tancar-se bé al darrera, l’empat a 0 al descans és la mostra d’aquesta dificultat. Però la segona meitat les nostres han sortit a per totes i la llauna s’ha obert fins anotar el 4-0 definitiu. Tres punts per seguir la bona dinàmica.

Victoria por 4-0 del JUVENIL FEM. A contra el Martinenc. Al contrario de lo que dice el marcador, esta victoria es de un esfuerzo considerable contra un rival que supo cerrarse bien atrás, el empate a 0 al descanso es la muestra de esta dificultad. Pero la segunda mitad las nuestras han salido a por todas y la lata se ha abierto hasta anotar el 4-0 definitivo. Tres puntos para seguir la buena dinámica.

[divider]

JUVENIL FEM. B

Encara que van caure derrotades per 2-3 contra el Womesn, les noies del JUVENIL FEM. B van fer un partit d’aquells que val la pena veure. Tot el que havien treballat durant la setmana ha funcionat i l’equip ha competit com havia de competir. Petits errors es salden amb la derrota al marcador però a poc a poc aquestes noies aconseguiran els resultats i donaran guerra als grans equips de la lliga.

Aunque cayeron derrotadas por 2-3 contra el Womens, las chicas del JUVENIL FEM. B hicieron un partido de esos que vale la pena ver. Todo lo que habían trabajado durante la semana ha funcionado y el equipo ha competido como debía competir. Pequeños errores se saldan con la derrota en el marcador pero poco a poco estas chicas conseguirán los resultados y darán guerra a los grandes equipos de la liga.

[divider]

 

INFANTIL FEM. A

Segona victòria de la temporada per les noies de l’INFANTIL FEM. A contra el Levante las Planas. Va ser un partit igualat, on l’equip local no va saber aprofitar les seves ocasions de cara a porteria i on, des del tercer quart,  les noies de la Grama van ser incisives amb les seves contres. Bona victòria i bona efectivitat de les nostres.

Segunda victoria de la temporada para las chicas del INFANTIL FEM. A contra el Levante las Planas. Fue un partido igualado, donde el equipo local no supo aprovechar sus ocasiones de cara a portería y donde, desde el tercer cuarto, las chicas de la Grama fueron incisivas en sus contras. Buena victoria y buena efectividad de las nuestras.

[divider]

INFANTIL FEM. B

Imparables  les noies de l’INFANTIL FEMENÍ B de la Grama. En una trajectòria impecable durant aquest campionat van guanyar per 13 a 2 al Cirera. Partit molt còmode per les colomenques que no van patir en cap moment i que aprofitaran l’experiència per corregir els petits errors que es cometen i que poden ser vitals amb rivals de major dificultat. Sis victòries consecutives, 92 gols a favor i només 11 en contra  fan que el treball d’aquest equip les col·loqui líders una setmana més.

Imparables las chicas del INFANTIL FEMENINO B de la Grama. En una trayectoria impecable durante este campeonato ganaron por 13 a 2 al Cirera. Partido muy cómodo para las colomenses que no sufrieron en ningún momento y que aprovecharán la experiencia para corregir los pequeños errores que se cometen y que pueden ser vitales con rivales de mayor dificultad. Seis victorias consecutivas, 92 goles a favor y sólo 11 en contra, hacen que el trabajo de este equipo las coloque líderes una semana más.

 

 

Por admin