INFANTIL A

2-0 per l’INFANTIL A de la Grama contra la Penya Anguera. Ja sabíem que el rival seria difícil i la Grama, tot i ser superior, no trobava l’encert de cara a porteria. Un xut des de fora de l’Àrea va significar l’1-0 obra de Gerian. A la segona part els nois de Braian Espinola van assumir la seva superioritat sobre el terreny de joc i encara que el rival va tenir perilloses contres, Mario va anotar el 2-0 als 60 minuts per liquidar el partit.

2-0 para el INFANTIL A de la Grama contra la Penya Anguera. Ya sabíamos que el rival sería difícil y la Grama, a pesar de ser superior, no encontraba el acierto de cara a portería. Un disparo desde fuera del Área significó el 1-0 obra de Gerian. En la segunda parte los chicos de Braian Espinola asumieron su superioridad sobre el terreno de juego y aunque el rival tuvo peligrosas contras, Mario anotó el 2-0 a los 60 minutos para liquidar el partido.

[divider]

 

INFANTIL B

Derrota 0-2 contra l’Europa de l’INFANTIL B.  Els nostres van sortir amb poca intensitat i ben d’hora es van trobar amb dos gols en contra. A la segona part les coses van canviar, els nois de Víctor Díaz van mostrar més intensitat i van gaudir d’ocasions per reduir la distància al marcador. Finalment no es va moure, 0-2.

Derrota 0-2 contra el Europa del INFANTIL B. Los nuestros salieron con poca intensidad y bien temprano se encontraron con dos goles en contra. En la segunda parte las cosas cambiaron, los chicos de Víctor Díaz mostraron más intensidad y gozaron de ocasiones para reducir la distancia en el marcador. Finalmente no se movió, 0-2.

[divider]

INFANTIL D

La Florida 2 – INFANTIL D 2. Amb un rival propici, cuer i que encara no havia sumat un punt, els nostres no van saber entrar al partit i van patir de valent per aconseguir l’empat a 1. Ens quedem amb els gols de Alex Cruz i de Daniel Codes. L’equip seguirà treballant durant la setmana per millorar.

La Florida 2 – INFANTIL D 2. Con un rival propicio, colista y que aún no había sumado un punto, los nuestros no supieron entrar en el partido y sufrieron duro para conseguir el empate a 1. Nos quedamos con los goles de Alex Cruz y de Daniel Codes. El equipo seguirá trabajando durante la semana para mejorar.

[divider]

Infantil E

INFANTIL E

Partit molt intens i igualat el que va jugar L’INFANTIL E contra l’Escola Brafa. Que no us enganyi el resultat final de 2 a 6. Els nostres han dominat el partit, s’han avançat al marcador, però una errada defensiva a propiciat l’empat a un. Una nova jugada desafortunada ens ha portat al descans amb desavantatge d’1 a2. La segona part ha sigut un altra Història, l’equip de Dolors ha sortit a per totes i han aconseguit igualar el marcador. Amb l’esforç per l’empat el rival ha estat més fort físicament i han trencat el marcador definitivament arribant fins al 2-6 definitiu.

Partido muy intenso e igualado el que jugó el INFANTIL E contra la Escuela Brafa. Que no os engañe el resultado final de 2 a 6. Los nuestros han dominado el partido, se han adelantado en el marcador, pero un error defensivo ha propiciado el empate a uno. Una nueva jugada desafortunada nos ha llevado al descanso con desventaja de 1 a 2. La segunda parte ha sido otra Historia, el equipo de Dolors ha salido a por todas y han logrado igualar el marcador. Con el esfuerzo por el empate el rival ha sido más fuerte físicamente y han roto el marcador definitivamente llegando hasta el 2-6 definitivo.

Por admin