CADET A

Bon partit del CADET A contra la U.E. Quart finalitzat amb empat a un al marcador. Ambdós equips van començar amb joc directe i poques ocasions de perill i, tot i que la Grama va intentar agafar el control del partit, es va arribar al descans amb 0-0. A la  represa la Grama va dedicar-se a imposar el seu joc contrarestant el joc directe del rival i així va arribar l’1-0 obra de David Cortés. Els locals van respondre avançant les seves linies i deixant espais darrera que els colomencs no van poder aprofitar. Al minut 62, una falta des de la frontal, va suposar l’empat pel Quart i, des de llavors, els nostres van buscar la victòria sense poden batre al porter rival. Final amb 1-1 i bon resultat en un camp difícil.

Buen partido del CADETE A contra la U.E. Quart finalizado con empate a uno en el marcador. Ambos equipos comenzaron con juego directo y pocas ocasiones de peligro y, aunque la Grama intentó tomar el control del partido, se llegó al descanso con 0-0.
En la reanudación la Grama se dedicó a imponer su juego contrarrestando el juego directo del rival y así llegó el 1-0 obra de David Cortés. Los locales respondieron avanzando sus líneas y dejando espacios atrás que los colomenses no pudieron aprovechar. En el minuto 62, una falta desde la frontal, supuso el empate para el Quart  y, desde entonces,  los nuestros buscaron la victoria sin pueden batir al portero rival. Final con 1-1 y buen resultado en un campo difícil.

[divider]

El CADET B de Dani Anguita

CADET B

Gran partit el que va disputar el CADET B a Santa Coloma contra el Neurofútbol. El partit va començar amb superioritat absoluta dels nois de Dani Anguita però el futbol és com és i les errades es castiguen. Una errada en defensa va suposar el 0-1 al marcador on el davanter només va haver d’empènyer la pilota. Els nostres no han abaixat els braços i amb un bon gol de falta d’Arnau s’ha arribat al descans amb 1-1.A la segona meitat els nostres han sortit amb empenta a guanyar el partit i han gaudit d’ocasions molt clares que, finalment, no han pogut materialitzar. 1-1 resultat final amb un rival que perdrà pocs punts en la competició.

Gran partido el que disputó el CADETE B en Santa Coloma contra el Neurofútbol. El partido comenzó con superioridad absoluta de los chicos de Dani Anguita pero el fútbol es como es y los errores se castigan. Un error en defensa supuso el 0-1 en el marcador donde el delantero sólo tuvo que empujar el balón.Los nuestros no han bajado los brazos y con un buen gol de falta de Arnau se ha llegado al descanso con 1-1.
En la segunda mitad los nuestros han salido con empuje a ganar el partido y han gozado de ocasiones muy claras que, finalmente, no han podido materializar. 1-1 resultado final con un rival que perderá pocos puntos en la competición.

[divider]

CADET C

Per tercera setmana consecutiva el CADET C no forada la porteria rival i això es paga. Aquesta setmana, en el partit contra el Catalonia, una derrota injusta per 1-0. Els nois de Kevin Pérez van ser superiors en tot moment i van assetjar la porteria del Catalonia però un error en defensa va suposar el gol local i una derrota que, encara que es va buscar l’empat, no es va poder anotar. Final amb 1-0 pel Catalonia.

Por tercera semana consecutiva el CADETE C no agujerea la portería rival y eso se paga. Esta semana, en el partido contra el Catalonia, una derrota injusta por 1-0. Los chicos de Kevin Pérez fueron superiores en todo momento y asediaron la portería del Catalonia pero un error en defensa supuso el gol local y una derrota que, aunque se buscó el empate, no se pudo evitar. Final con 1-0 para el Catalonia.

CADET D

Gran victòria fora de casa del CADET D contra el Júpiter per 1-4. Davant d’un rival directe, empatat a punts fins al partit d’aquesta jornada. La intensitat dels nostres va donar el seu fruit amb un gran xut d’Oscar per situar el 0-1 al marcador però, en un córner, els de la Verneda van empatar el partit amb una bona rematada de cap. La insistència dels nostres va trencar la defensa rival i amb gols de Gerard (x2) i Miguel Ángel el resultat final va ser de 1-4.

Gran victoria fuera de casa del CADETE D contra el Júpiter por 1-4. Ante un rival directo, empatado a puntos hasta el partido de esta jornada. La intensidad de los nuestros dio sus frutos con un gran disparo de Oscar para situar el 0-1 en el marcador pero, en un córner, los de la Verneda empataron el partido con un buen remate de cabeza. La insistencia de los nuestros rompió la defensa rival y con goles de Gerard (x2) y Miguel Ángel el resultado final fue de 1-4.

[divider]

CADET E

Després del bon partit de la setmana passada, els nois del CADET E han aconseguit una nova victòria per 5 a 0 contra el Pomar que encara no ha guanyat en aquest campionat. Continua la trajectòria impol·luta dels nois d’Edgar Rueda amb 6 victòries consecutives, 47 gols a favor i només 2 en contra. Encara així, el mister considera que s’ha de treballar millor durant la setmana per mantenir el ritme de joc durant els 90 minuts de joc.

Después del buen partido de la semana pasada, los chicos del CADETE E han conseguido una nueva victoria por 5 a 0 contra el Pomar que aún no ha ganado en este campeonato. Sigue la trayectoria impoluta de los chicos de Edgar Rueda con 6 victorias consecutivas, 47 goles a favor y sólo 2 en contra. Aún así, el mister considera que se debe trabajar mejor durante la semana para mantener el ritmo de juego durante los 90 minutos de juego.

Por admin