S’ha aconseguit el repte

Juvenil A:

¡Partidàs dels nostres!
Portem anys treballant a La Fundació per pujar al Juvenil A a categoria nacional i aquest dissabte va donar els seus fruits.
Sabíem que no seria un partit fàcil, ja que el Sant Andreu també necessitava punts per no abandonar aquesta zona intermèdia de la classificació. Comencem amb molt ímpetu, dominant el rival, tenint un parell d’ocasions i, a la tercera va ser la vençuda, Joel aconsegueix fer-se amb la pilota dins l’àrea i després acomodárselo a la cama esquerra, posa el 1-0; seguíem apretant i en una jugada a pilota parada (sense ser el nostre millor dia) arriba el segon, obra de Víctor, vam seguir jugant igual, sense pensar que estàvem fent història dins del club, en una altra acció a pilota aturada Víctor novament (el més llest de la classe) aconsegueix el 3-0 just abans del descans.
Ja en la segona part i amb la ment en el final del partit arribar-vos oportunitats per ambdues parts, tenint el partit controlat. Ara cal tenir confiança i el cap fred per aconseguir el gran repte de l’ascens desitjat, un passet més i ho vam aconseguir !! Anem a demostrar la nostra força en el camp de la Montanyesa i anem tots a animar !!! Força Grama !!!!

Sense treball no hi ha resultats.

¡Partidazo de los nuestros!
Llevamos años trabajando en La Fundación para subir el Juvenil A a categoría nacional y este Sábado dio sus frutos.
Sabiamos que no iba a ser un partido fácil, ya que el Sant Andreu también necesitaba puntos para no abandonar esa zona intermedia de la clasificación. Empezamos con mucho ímpetu, dominando al rival, teniendo un par de ocasiones y, a la tercera fué la vencida, Joel consigue hacerse con el balón dentro del área y tras acomodárselo a la pierna izquierda, pone el 1-0; seguíamos apretando y en una jugada a balón parado (sin ser nuestro mejor día) llega el segundo, obra de Víctor, seguimos jugando igual, sin pensar que estábamos haciendo historia dentro del club, en otra acción a balón parado Víctor nuevamente ( el más listo de la clase) consigue el 3-0 justo antes del descanso.
Ya en la segunda parte y con la mente en el final del partido llegaros oportunidades por ambas partes, teniendo el partido controlado. Ahora hay que tener confianza y la cabeza fría para conseguir el gran reto del ascenso deseado, un pasito más y lo conseguimos!! Vamos a demostrar nuestra fuerza en el campo de la Montañesa y ¡vamos todos a animar!!! Força Grama!!!!

Un pas més !!

Fotos del partido:  https://photos.app.goo.gl/MFbLD2owmoe4HZT57