Som de preferent!!!!!

Infantil A:

Enlace fotos del partido    https://photos.app.goo.gl/GucqLhKc8hbX59tAA

Infantil A 11-0 Turó de la Peira
Bon partit de l’infantil A on jugàvem contra l’últim classificat i amb l’ascens aconseguit després de la derrota del rival que ens perseguia, tot i així els nens van sortir a per totes, van tenir el maneig del partit i el resultat va ser 11-0. Va tocar celebració ens ha costat molt aconseguir aquest ascens. El millor sens dubte del partit és veure la presència del nostre jugador Iván que els seus pares i ell van demanar permís de 4h per poder celebrar i fer costat als seus companys. Una gran il·lusió que ens va fer a tots que vam poder entregar-li en persona la seva samarreta de Campions de lliga. Un gest on es veu l’equip que tenim de guerrers. Iván ha aconseguit salvar la seva vida a base d’esforç treball i sacrifici i això és aquest equip. Aquest ascens va per tu IVÁN.

Infantil A 11-0 Turó de la Peira
Buen partido del infantil A donde jugábamos contra el último clasificado y con el ascenso conseguido tras la derrota del rival que nos perseguía, aún así los niños salieron a por todas, tuvieron el manejo del partido y el resultado fue 11-0. Tocó celebración nos ha costado mucho conseguir este ascenso. Lo mejor sin duda del partido es ver la presencia de nuestro jugador Iván que sus padres y él pidieron permiso de 4h para poder celebrar y arropar a sus compañeros. Una gran ilusión que nos hizo a todos que pudimos darle en persona su camiseta de Campeones de liga. Un gesto donde se ve el equipo que tenemos de guerreros. Iván ha conseguido salvar su vida a base de esfuerzo trabajo y sacrificio y eso es este equipo. Este ascenso va por ti IVÁN.

Infantil B:

Infantil B 6-2 L´Hospitalet

Infantil C:

YTFA 1-2 Infantil C

Infantil D:

Pere Gol 4-2 Infantil D

Infantil E:

Infantil I 10-1 Singuerlin

Partit en el qual en l’inici hem sortit molt fluixos, marcàvem gols perquè teníem davant un rival força inferior però no estàvem jugant com realment sabem. Ens falta fluïdesa en el joc, perdíem moltes pilotes i cometíem errors enormes. Ens hem anat a la mitja part 4-0 guanyant. No estàvem contents, no pel resultat sinó pel joc. La segona part ha estat un bany, tant a nivell de joc com en gols, ja que hem corregit tot allò que estàvem fent malament a la primera part i això ha provocat que encajásemos sis gols més. Hem comès un error en la defensa i això ha provocat el gol del rival, però ens ha vingut bé per no relaxar-nos i per adonar-nos que cal seguir lluitant fins que l’àrbitre xiuli el final.

Dolors: estem molt bé ara, ja no cometem els errors del principi però tot i així en aquests tres partits que ens queden podem estrènyer més i acabar d’aprendre una miqueta més. Dels tres que ens queden, només ens queden dos ossos durs que van per davant nostre i si guanyem podem quedar en molt bona posició. El treball que hem realitzat ens està sent recompensat, però encara ens queda donar l’última empenta. Està sent una gran temporada.

Infantil E 10-1 Singuerlin

Partido en el cual en el inicio hemos salido muy flojos, marcábamos goles porque teníamos delante un rival bastante inferior pero no estábamos jugando como realmente sabemos. Nos falta fluidez en el juego, perdíamos muchos balones y cometíamos fallos enormes. Nos hemos ido a la media parte 4-0 ganando. No estábamos contentos, no por el resultado sino por el juego. La segunda parte ha sido un baño, tanto a nivel de juego como en goles, ya que hemos corregido todo aquello que estábamos haciendo mal en la primera parte y eso ha provocado que encajásemos seis goles más. Hemos cometido un fallo en la defensa y eso ha provocado el gol del rival, pero nos ha venido bien para no relajarnos y para darnos cuenta de que hay que seguir luchando hasta que el árbitro pite el final.

Dolors: estamos muy bien ahora, ya no cometemos los errores del principio pero aún así en estos tres partidos que nos quedan podemos apretar más y acabar de aprender un poquito más. De los tres que nos quedan, solo nos quedan dos huesos duros que van por delante nuestro y si ganamos podemos quedar en muy buena posición. El trabajo que hemos realizado nos está siendo recompensado, pero aún nos queda dar el último empujón. Está siendo una gran temporada.