Gran partit del Cadet A

Cadet  A:

CA 3 Girona 3
Gran partit del Cadet A que va tenir en tot moment el Girona entre les cordes, en un partit molt intens i entretingut que va tenir tres jugades polèmiques, i que va acabar en empat, després d’una jugada en què amb molt poca esportivitat el Girona dóna continuïtat al joc amb un jugador de
La Grama a terra.
El partit començava amb una Grama molt intensa i estrenyent molt amunt, primers deu minuts, on el Girona movia bé la pilota encara que sense generar perill. Passat el primer quart d’hora de la primera meitat, els locals s’anaven fent amb el partit, robaven molt prop de l’àrea rival i generaven perill. Fruit d’aquesta pressió, arribarien els dos gols dels blaus. Amb 2-0 s’arribava al descans gols de Tiburcio i Guille.
A la represa, el Girona va sortir a la recerca de l’empat, va escurçar distàncies en una errada del conjunt colomenc, i amb 2-1, va arribar la primera jugada polèmica, un cop de cap del davanter del Girona donava al travesser i entrava dins però l’àrbitre no ho considerava així, poc després si arribaria l’empat. Amb 2-2 al marcador la Fundació va anar a buscar la victòria, a deu minuts del final, Miki amb un colpeig magistral des de fora de l’àrea, posava el 3-2 al marcador. Poc després arribaria la segona jugada polèmica, contraatac de la Grama i el tret de Tiburcio és tret de la mateixa ratlla de gol per un defensa del Girona, el col·legiat tampoc va considerar gol i va continuar el joc. I a pocs minuts del final, va arribar en una disputa aèria, un jugador local cau a terra i la pilota cau als peus del jugador de l’equip visitant que a instàncies de tirar la pilota fora continua la jugada provocant així un servei de córner. Després d’aquest córner arribaria el 3-3, resultat final.
Gran treball del nostre cadet que com cada setmana competeixen al 200%.

CA 3 Girona 3
Partidazo del Cadete A que tuvo en todo momento al Girona entre las cuerdas, en un partido muy intenso y entretenido que tuvo tres jugadas polémicas, y que acabó en empate, tras una jugada en la que con muy poca deportividad el Girona da continuidad al juego con un jugador de
La Grama en el suelo.
El partido empezaba con una Grama muy intensa y apretando muy arriba, primeros diez minutos, donde el Girona movía bien el balón aunque sin generar peligro. Pasado el primer cuarto de hora de la primera mitad, los locales se iban haciendo con el partido, robaban muy cerca del área rival y generaban peligro. Fruto de esta presión, llegarían los dos goles de los azules. Con 2-0 se llegaba al descanso goles de Tiburcio y Guille.
En la reanudación, el Girona salió en busca del empate, acortó distancias en un error del conjunto colomense, y con 2-1, llegó la primera jugada polémica, un cabezazo del delantero del Girona daba en el larguero y entraba dentro pero el árbitro no lo consideraba así, poco después si llegaría el empate. Con 2-2 en el marcador la Fundación fue a buscar la victoria, a diez minutos del final, Miki con un golpeo magistral desde fuera del área, ponía el 3-2 en el marcador. Poco después llegaría la segunda jugada polemica, contragolpe de la Grama y el disparo de Tiburcio es sacado de la misma raya de gol por un defensa del Girona, el colegiado tampoco consideró gol y continuó el juego. Y a pocos minutos del final, llegó en una disputa aérea, un jugador local cae al suelo y el balón cae en los pies del jugador del equipo visitante que a instancias de tirar el balón fuera continúa la jugada provocando así un saque de esquina. Tras este saque de esquina llegaría el 3-3, resultado final.
Gran trabajo de nuestro cadete que como cada semana compiten al 200%.

Cadet B:

CB 5-1 VILA

Partit molt ben jugat per part dels nostres.
Un gran partit bastant còmode de joc, jugant al que més sabem.
Sense res en joc però amb les ganes necessàries per seguir sumant tot el que vingui.
Resultat voluminós amb molt de joc, tenint moltes més opcions a ficar més. Cal destacar la gran actuació del davanter Gerard (ara en el seu millor moment).
Pels altres, segueixen en la seva línia, treballant i ja pensant a Badalona. Partit dur on hem de puntuar.

CB 5-1 VILA

Partido muy bien jugado por parte de los nuestros.
Un gran partido bastante cómodo de juego, jugando a lo que más sabemos.
Sin nada en juego pero con las ganas necesarias para seguir sumando todo lo que venga.
Resultado abultado con mucho juego, teniendo muchas más opciones a meter más. Cabe destacar la gran actuación del delantero Gerard (ahora en su mejor momento).
Por los demás, siguen en su línea, trabajando y ya pensando en Badalona. Partido duro donde tenemos que puntuar.

Cadet C:

Cadet C 6-0 Vila Olimpica

Cadet D:

Cadet C 1-3 Parc

Cadet E:

Sense dades

Cadet F:

Sense dades