Setmana de mala sort pels Benjamins que ho van donar tot.

Benjamí “A” 2 – Sant Andreu 1

Dissabte passat els nostres petits del Benjamí A van jugar a casa un gran partit on van tornar a donar la cara davant un altre rival directe. L’equip contrari es va avançar al principi de partit 0-1 mitjançant un córner. Els locals estaven fent un bon joc perquè els visitants van arribar poques vegades a l’àrea local, només en contraatacs esporàdics, ja que la grama va sortir a pressionar des de l’inici del partit. A l’arribar del descans es va fer l’empat local després de diverses ocasions errades i fruit d’aquesta insistència mancant 2 minuts per a acabar el partit, la Grama va aconseguir donar-li la volta al marcador 2-1.

 

Benjamín “A” 2 – Sant Andreu 1

El pasado sábado nuestros pequeños del Benjamín A jugaron en casa un gran partido donde volvieron a dar la cara ante otro rival directo. El equipo contrario se adelantó al principio de partido 0-1 mediante un córner. Los locales estaban haciendo un buen juego pues los visitantes llegaron pocas veces al área local, solo en contraataques esporádicos, ya que la grama salió a presionar desde el inicio del partido. Tras el descanso llegó el empate local después de varias ocasiones erradas y fruto de esa insistencia a falta de 2 minutos para acabar el partido, la Grama consiguió darle la vuelta al marcador 2-1.

 

 

Catalonia 3 – Benjamí “B” 2 

El diumenge passat es va jugar un partit molt important per al Benjamí B de la Grama i no es va poder celebrar amb victòria. Errors puntuals van ser els que van condemnar a l’equip en un partit on la Grama va ser millor i va intentar jugar la pilota. Els contraris millors físicament van buscar el contraatac i al final del partit van aconseguir el 3 a 2 definitiu.

Els jugadors de la Grama van tenir una gran actitud durant tot el partit i això farà que continuïn lluitant pels objectius marcats a principi de temporada que són: aprendre i gaudir. Amb aquestes premisses els resultats solen arribar.

La setmana que ve a intentar aconseguir un bon resultat contra l’Europa. Queden moltes jornades i han de seguir en aquesta dinàmica.

 

Catalonia 3 – Benjamín “B” 2 

El domingo pasado se jugó un partido muy importante para el Benjamín B de la Grama y no se pudo celebrar con victoria. Errores puntuales fueron los que condenaron al equipo en un partido donde la grama fue mejor e intentó jugar el balón. Los contrarios más físicos buscaron el contragolpe y al final del partido lograron el 3 a 2 definitivo. 

Los jugadores de la Grama tuvieron una gran actitud durante todo el partido y esto hará que sigan luchando por los objetivos marcados a principio de temporada que son: aprender y disfrutar. Con estas premisas los resultados suelen llegar. 

La semana que viene a intentar conseguir un buen resultado contra el Europa. Quedan muchas jornadas y tienen que seguir en esta dinámica.

 

 

Benjamí “C” 1 – Penya Anguera 4

Aquest cap de setmana passat els nostres Benjamins C s’enfrontaven a Penya Anguera, el primer classificat de grup, que acostuma a golejar totes les jornades. No obstant això, els nostres van fer un gran partit, plantant-li cara al líder. La primera part començava amb un plantejament ofensiu dels visitants, que pressionaven amb tres a dalt. Els de la Grama ho van aprofitar fixant a les seves centrals amb dos davanters. Això els va permetre tenir moltes ocasions de gol. En el primer quart es van avançar en el marcador amb una gran jugada individual del seu extrem, molt ràpid. En el segon quart, els nostres estaven més tranquils amb la possessió de la pilota. No obstant això, els contraris van marcar en una distracció de marques en el córner, però va ser la Grama qui va marcar al final. Els següents quarts van estar molt igualats, amb dues grans ocasions del jugador Yago, encara que la pilota va marxar desviada. En l’últim quart van marcar dos gols, un d’ells de falta deixant el marcador a 1-4.

Aquesta és la dinàmica a seguir. Els nostres estaven competint bé als de dalt, els bons resultats no trigaran a arribar.

 

Benjamín “C” 1 – Penya Anguera 4

Este fin de semana pasado nuestros Benjamines C se enfrentaban a Penya Anguera, el primer clasificado de grupo, que acostumbra a golear todas las jornadas. Sin embargo, los nuestros hicieron un gran partido, plantándole cara al líder. La primera parte empezaba con un planteamiento ofensivo de los visitantes, que presionaban con tres arriba. Los de la Grama lo aprovecharon fijando a sus centrales con dos delanteros. Esto les permitió tener muchas ocasiones de gol. En el primer cuarto se adelantaron en el marcador con una gran jugada individual de su extremo, muy rápido. En el segundo cuarto, los nuestros estaban más tranquilos con la posesión del balón. Sin embargo, los contrarios marcaron en un despiste de marcas en el córner. No obstante, la Grama marcó al final. Los siguientes cuartos estuvieron muy igualados, con dos grandes ocasiones del jugador Yago, aunque el balón se marchó desviado. En el último cuarto marcaron dos goles, uno de ellos de falta dejando el marcador a 1-4.

Está es la dinámica a seguir. Los nuestros estaban compitiendo bien a los de arriba, los buenos resultados no tardarán en llegar.

 

 

Benjamí “D” 3- 4 Sistrells

El passat dissabte el Benjamí D va jugar un partit molt igualat contra els Sistrells a casa.

En el principi del primer quart els nostres van ser qui tenien el domini del joc i es van poder posar per davant en el marcador, però ràpidament els visitants els van empatar. Va ser aquí quan el joc dels nostres es va diluir una mica i els contraris van aprofitar per a posar-se per davant en el següent quart. En el tercer quart els de la Grama van empatar el partit, però una altra vegada els contraris van marcar el següent gol. En l’últim quart amb les ganes d’empatar el partit, els del Sistrells van tornar a marcar un altre gol posant-se 2 a 4. Al final els nostres van poder retallar al 3-4. Important remarcar que la Grama va tenir una actitud positiva i van lluitar fins al final com un bon equip.

 

Benjamín “D” 3- 4 Sistrells

El sábado pasado nuestros Benjamines del D jugaron un partido muy igualado contra el Sistrells en casa.

En el principio del primer cuarto los nuestros fueron quien tenían el dominio del juego y se pudieron poner por delante en el marcador, pero rápidamente los visitantes empataron. Fue ahí cuando el juego de los nuestros se diluyó un poco y los contrarios aprovecharon para ponerse por delante en el siguiente cuarto. En el tercer cuarto los de la Grama empataron el partido, pero otra vez los contrarios marcaron el siguiente gol.

En el último cuarto con las ganas de empatar el partido, los del Sistrells volvieron a marcar otro gol poniéndose 2 a 4. Al final los nuestros pudieron recortar al 3-4. Importante remarcar que la Grama tuvo una actitud positiva y lucharon hasta el final como un buen equipo.